Action Park

Action Park és un parc d'atraccions situat a Vernon (Nova Jersey) obert el 1978, on hi predominen les atraccions aquàtiques. Es troba en els terrenys de l'estació d'esquí de Mountain Creek.

El parc va ser fundat per GAR (Great American Recreation), una empresa nascuda de la fusió de dos parcs d'esquí l'any 1978. L'objectiu de GAR era explotar aquests parcs d'esquí durant l'estiu. Comptava amb tres zones diferents amb atraccions: una zona alpestre, un Motoworld i un Waterworld, que va ser un dels primers parcs aquàtics moderns dels Estats Units. Moltes atraccions d'Action Park eren úniques i volien atreure visitants de l'àrea metropolitana de Nova York. Tanmateix, el parc tenia una reputació per tenir atraccions mal dissenyades i insegures. Almenys sis persones van morir a causa d'incidents en atraccions al parc original. A causa de demandes per lesions es va acabar tancant el parc l'any 1996. El parc es va reobrir el 2014, després de fer-hi modificacions per mil...Llegeix més

Action Park és un parc d'atraccions situat a Vernon (Nova Jersey) obert el 1978, on hi predominen les atraccions aquàtiques. Es troba en els terrenys de l'estació d'esquí de Mountain Creek.

El parc va ser fundat per GAR (Great American Recreation), una empresa nascuda de la fusió de dos parcs d'esquí l'any 1978. L'objectiu de GAR era explotar aquests parcs d'esquí durant l'estiu. Comptava amb tres zones diferents amb atraccions: una zona alpestre, un Motoworld i un Waterworld, que va ser un dels primers parcs aquàtics moderns dels Estats Units. Moltes atraccions d'Action Park eren úniques i volien atreure visitants de l'àrea metropolitana de Nova York. Tanmateix, el parc tenia una reputació per tenir atraccions mal dissenyades i insegures. Almenys sis persones van morir a causa d'incidents en atraccions al parc original. A causa de demandes per lesions es va acabar tancant el parc l'any 1996. El parc es va reobrir el 2014, després de fer-hi modificacions per millorar-ne la seguretat.

Fotografies de:
Statistics: Position
3540
Statistics: Rank
32672

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Seguretat
567392418Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 2675
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Google street view

On puc dormir a prop de Action Park ?

Booking.com
570.603 visites en total, 9.238 Llocs d'interès, 405 Destinacions, 2.626 visites avui.