George Washington Bridge

( Pont de George Washington )

El pont de George Washington (en anglès George Washington Bridge) és un pont penjant que connecta la ciutat de Nova York amb Fort Lee, a l'estat de Nova Jersey.

Fa 1.584 metres de llargada, va ser dissenyat per Othmar H. Ammann i es va inaugurar el 25 d'octubre de l'any 1931. Tenint en compte l'alçada de la coberta inferior, el pont s'estén 65 m per sobre de la mitjana d'aigua alta al seu centre, i 59 m per sobre de l'aigua mitjana sota l'ancoratge de Nova York. La llum principal del pont era la més llarga del món en el moment de la seva obertura el 1931, i gairebé el doble dels 560 m de l'anterior titular del rècord, Ambassador Bridge a Detroit. Va mantenir aquest títol fins a l'obertura del pont Golden Gate el 1937. La finalització del pont de George Washington va demostrar que els ponts penjants més llargs eren viables tant físicament com econòmicament. Abans de la construcció del pont, els enginyers havien cregut que la longitud d'un vano de suspensió era un...Llegeix més

El pont de George Washington (en anglès George Washington Bridge) és un pont penjant que connecta la ciutat de Nova York amb Fort Lee, a l'estat de Nova Jersey.

Fa 1.584 metres de llargada, va ser dissenyat per Othmar H. Ammann i es va inaugurar el 25 d'octubre de l'any 1931. Tenint en compte l'alçada de la coberta inferior, el pont s'estén 65 m per sobre de la mitjana d'aigua alta al seu centre, i 59 m per sobre de l'aigua mitjana sota l'ancoratge de Nova York. La llum principal del pont era la més llarga del món en el moment de la seva obertura el 1931, i gairebé el doble dels 560 m de l'anterior titular del rècord, Ambassador Bridge a Detroit. Va mantenir aquest títol fins a l'obertura del pont Golden Gate el 1937. La finalització del pont de George Washington va demostrar que els ponts penjants més llargs eren viables tant físicament com econòmicament. Abans de la construcció del pont, els enginyers havien cregut que la longitud d'un vano de suspensió era un gran indicador de la viabilitat econòmica d'un pont penjat.

La idea d'un pont sobre el riu Hudson es va proposar per primera vegada el 1906, però no va ser fins al 1925 que les legislatures estatals de Nova York i Nova Jersey van votar per permetre la planificació i construcció d'aquest pont. La construcció del pont George Washington va començar el setembre de 1927; el pont es va dedicar cerimonialment el 24 d'octubre de 1931 i es va obrir al trànsit l'endemà. L'obertura del pont George Washington va contribuir al desenvolupament del comtat de Bergen, Nova Jersey, on es troba Fort Lee. La coberta superior es va ampliar de sis a vuit carrils el 1946. La coberta inferior de sis carrils es va construir sota el tram existent entre 1959 i 1962 a causa de l'augment del flux de trànsit.

Fotografies de:
- Public domain
Jim Harper (Pixel23 at English Wikipedia) - CC BY-SA 2.5
Statistics: Position
4253
Statistics: Rank
25525

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Seguretat
925861743Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 2781
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Google street view

Vídeos

On puc dormir a prop de Pont de George Washington ?

Booking.com
522.588 visites en total, 9.230 Llocs d'interès, 405 Destinacions, 94 visites avui.