Panama City (Florida)

( Panama City )

Panama City és una població del comtat de Bay a l'estat de Florida. Segons el cens del 2000 tenia una població de 37.188 habitants.El desenvolupament d'aquesta part no incorporada del nord-oest de Florida anteriorment s'anomenà Floriopolis, Park Resort i Harrison. El 1906 el desenvolupament es va anomenar Panama City i es va incorporar per primer cop com a Panama City el 1909. Quan es va incorporar els seus límits originals eren el carrer 15 (Hwy 98) al nord, l'avinguda Balboa a l'oest i l'avinguda Bay a l'est. Segons A History of Panama City, a la Biblioteca Pública de Panama, George Mortimer West esperava estimular el desenvolupament immobiliari al comtat de Bay durant un període d'intens interès popular en la construcció del Canal de Panamà canviant el nom de la ciutat de Harrison a Panama City pel fet que una línia recta entre Chicago i la capital nacional ...Llegeix més

Panama City és una població del comtat de Bay a l'estat de Florida. Segons el cens del 2000 tenia una població de 37.188 habitants.El desenvolupament d'aquesta part no incorporada del nord-oest de Florida anteriorment s'anomenà Floriopolis, Park Resort i Harrison. El 1906 el desenvolupament es va anomenar Panama City i es va incorporar per primer cop com a Panama City el 1909. Quan es va incorporar els seus límits originals eren el carrer 15 (Hwy 98) al nord, l'avinguda Balboa a l'oest i l'avinguda Bay a l'est. Segons A History of Panama City, a la Biblioteca Pública de Panama, George Mortimer West esperava estimular el desenvolupament immobiliari al comtat de Bay durant un període d'intens interès popular en la construcció del Canal de Panamà canviant el nom de la ciutat de Harrison a Panama City pel fet que una línia recta entre Chicago i la capital nacional de Panamà, país centreamericà, passava per aquest poble de Florida. A més, atès que els meandres requerits al voltant de formacions terrestres en una ruta marítima fins al canal augmentaven la distància quan s'iniciava en altres ports, la ciutat de Panamà era el port desenvolupat més proper a la part continental dels EUA a l'entrada del Carib del Canal de Panamà.


Fotografies de:
Dronepicr - CC BY 3.0
Zones
Statistics: Position
6666
Statistics: Rank
10210

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Seguretat
213678495Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 6542
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Google street view

On puc dormir a prop de Panama City ?

Booking.com
517.722 visites en total, 9.229 Llocs d'interès, 405 Destinacions, 185 visites avui.