Ouvrage de Schœnenbourg

( Ouvrage Schoenenbourg )

Ouvrage Schoenenbourg és una fortificació de la línia Maginot. Es troba al territori dels municipis de Hunspach, Schœnenbourg i Ingolsheim, al departament francès de Bas-Rhin, formant part del sector fortificat de Haguenau, enfront d'Alemanya. A l'extrem est de la porció d'Alsàcia de la línia Maginot, el seu veí és el gros ouvrage Hochwald. És la fortificació d'aquest tipus oberta al públic més gran d'Alsàcia. Registre oficialment com a monument històric, conserva tots els seus elements estructurals originals. Schoenenbourg va ser fortament bombardejat durant la batalla de França el 1940, rebent més munició enemiga que qualsevol altra posició a França, sense danys significatius. El 1945, les tropes alemanyes en retirada van utilitzar explosius per destruir gran part de l'ouvrage. Després de la guerra, es va reparar completament i es va torn...Llegeix més

Ouvrage Schoenenbourg és una fortificació de la línia Maginot. Es troba al territori dels municipis de Hunspach, Schœnenbourg i Ingolsheim, al departament francès de Bas-Rhin, formant part del sector fortificat de Haguenau, enfront d'Alemanya. A l'extrem est de la porció d'Alsàcia de la línia Maginot, el seu veí és el gros ouvrage Hochwald. És la fortificació d'aquest tipus oberta al públic més gran d'Alsàcia. Registre oficialment com a monument històric, conserva tots els seus elements estructurals originals. Schoenenbourg va ser fortament bombardejat durant la batalla de França el 1940, rebent més munició enemiga que qualsevol altra posició a França, sense danys significatius. El 1945, les tropes alemanyes en retirada van utilitzar explosius per destruir gran part de l'ouvrage. Després de la guerra, es va reparar completament i es va tornar a posar en servei com a part d'un programa per utilitzar les fortificacions Maginot per resistir un possible avanç del Pacte de Varsòvia per Europa. A la dècada de 1970 el pla havia perdut favor i finançament, i Schoenenboug va ser abandonat. L'any 1987 una organització local va dur a terme la conservació de Schoenenbourg, i avui està oberta a la visita pública.

Fotografies de:
Statistics: Position
6716
Statistics: Rank
10210

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Seguretat
324851796Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 8892
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Google street view

Vídeos

On puc dormir a prop de Ouvrage Schoenenbourg ?

Booking.com
523.587 visites en total, 9.230 Llocs d'interès, 405 Destinacions, 182 visites avui.