Gengenbach (Pronunciació alemanya: [ˈɡɛŋənˌbax] (escoltar); baix alamànic: Gängäbach i>) és una ciutat del districte d'Ortenau, Baden-Württemberg, Alemanya, i una destinació turística popular a la vora occidental de la Selva Negra, amb uns 11.000 habitants. Gengenbach és ben coneguda per la seva tradicional "fasnacht" alamànica ("Fasend"), una mena de celebració del carnaval amb influència històrica, on se segueix la tradició, des de portar disfresses amb màscares de fusta tallada fins a aplaudir amb un "Ratsche" (un tradicional- joguina clàssica de fusta que "produeix so"). Gengenbach també compta amb un nucli medieval pintoresc, tradicional ("Altstadt"). La ciutat tradicional Gengenbach és l'orgullosa propietaria del calendari d'advent més gran del món. Les 24 finestres de l'ajuntament del s...Llegeix més

Gengenbach (Pronunciació alemanya: [ˈɡɛŋənˌbax] (escoltar); baix alamànic: Gängäbach i>) és una ciutat del districte d'Ortenau, Baden-Württemberg, Alemanya, i una destinació turística popular a la vora occidental de la Selva Negra, amb uns 11.000 habitants. Gengenbach és ben coneguda per la seva tradicional "fasnacht" alamànica ("Fasend"), una mena de celebració del carnaval amb influència històrica, on se segueix la tradició, des de portar disfresses amb màscares de fusta tallada fins a aplaudir amb un "Ratsche" (un tradicional- joguina clàssica de fusta que "produeix so"). Gengenbach també compta amb un nucli medieval pintoresc, tradicional ("Altstadt"). La ciutat tradicional Gengenbach és l'orgullosa propietaria del calendari d'advent més gran del món. Les 24 finestres de l'ajuntament del segle XVIII representen les 24 "finestres" d'un calendari d'advent. La ciutat també acull un departament de la Universitat de Ciències Aplicades d'Offenburg, que forma part de la Universitat de Ciències Aplicades d'Offenburg. Les ciutats més properes a la regió són Offenburg, Friburg, Karlsruhe, Baden-Baden i Estrasburg/França. Gengenbach està agermanada amb la ciutat d'Obernai, Alsàcia, França.

A la versió cinematogràfica del 2005 de Charlie i la fàbrica de xocolata, Gengenbach es coneixia incorrectament com a Düsseldorf, el lloc on el personatge Augustus Gloop es converteix en el primer que va trobar el bitllet d'or de Wonka.

Fotografies de:
Zacke82 - CC BY-SA 3.0
Zacke82 - CC BY-SA 3.0
Statistics: Position
5166
Statistics: Rank
19399

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Seguretat
512734689Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 7394
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Google street view

On puc dormir a prop de Gengenbach ?

Booking.com
542.458 visites en total, 9.237 Llocs d'interès, 405 Destinacions, 214 visites avui.