Castell de Heidelberg

Heidelberger Schloss

( Castell de Heidelberg )

El Castell de Heidelberg (Heidelberger Schloss en alemany) és un castell situat sobre un pendent dominant la ciutat de Heidelberg.

La seva construcció, originalment un fort, data del segle xv. Es transformava en un castell el 1544. Situat entre dos pujols, per la més massiva de les seves torres, ha permès la vigilància de la vall del Neckar. Durant els segles, ha estat fet malbé per guerra i foc. S'hi conserva una de les botes més grans del món, amb una capacitat d'uns 200.000 litres.

 Detall de la gran torrassa mig enderrocada

Edificat entre 1294 i 1303, el castell van ser dues vegades bombardejat per les forces franceses del general Ezéchiel de Mélac en el transcurs de la Guerra dels Nou Anys, el 1689 i 1693. Mai completament reconstruït, les seves ruïnes van esdevenir al segle xix un símbol del romanticisme. Les últimes restauracions les va promoure un aristòcrata francès emigrat, Charles de Graimberg, que va persuadir a començaments del segle xix al gran duc Leopold I de Bade de fer reparar una part dels cossos de l'edifici.

Fotografies de:
ryan harvey from Portland, OR - CC BY-SA 2.0
Statistics: Position (field_position)
856
Statistics: Rank (field_order)
1848

Afegeix un nou comentari

Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Seguretat
428963517Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 9459

Google street view