Te Uji (宇治茶, Uji-cha) és un nom comú per a tot el te verd japonès produït a Uji, Kyoto. Els 3 tipus principals de te Uji són Matcha, Sencha i Gyokuro. El te japonès s'origina a la dinastia Tang de la Xina, que és durant el període Heian del Japó quan les influències xineses estaven en el seu apogeu. Quan es van introduir les llavors de te al Japó, es van plantar per primera vegada a Toganoo. Aquestes llavors es van estendre posteriorment a Uji, que es va convertir en el lloc per produir la fulla de te de més alta qualitat al Japó.
Uji ha estat testimoni de la diversificació del te verd. A partir del matcha d'alt grau, que només era accessible pels nobles, Sencha es va inventar al segle XVIII per satisfer les necessitats de la gent comuna. La combinació d'aquestes dues tècniques de producció de te va produir gyokuro. La cre...Llegeix més
Te Uji (宇治茶, Uji-cha) és un nom comú per a tot el te verd japonès produït a Uji, Kyoto. Els 3 tipus principals de te Uji són Matcha, Sencha i Gyokuro. El te japonès s'origina a la dinastia Tang de la Xina, que és durant el període Heian del Japó quan les influències xineses estaven en el seu apogeu. Quan es van introduir les llavors de te al Japó, es van plantar per primera vegada a Toganoo. Aquestes llavors es van estendre posteriorment a Uji, que es va convertir en el lloc per produir la fulla de te de més alta qualitat al Japó.
Uji ha estat testimoni de la diversificació del te verd. A partir del matcha d'alt grau, que només era accessible pels nobles, Sencha es va inventar al segle XVIII per satisfer les necessitats de la gent comuna. La combinació d'aquestes dues tècniques de producció de te va produir gyokuro. La creixent popularitat del te Uji està profundament relacionada amb l'èxit de les cerimònies del te, com ara Tōcha, Chanoyu i Senchadō.
Afegeix un nou comentari