Candi Sari

( Sari temple )

El Temple Sari (indonès: Candi Sari; javanès: ꦕꦤ꧀ꦝꦶu200bꦱꦫꦶ, < small>romanitzat: Candhi Sari, també conegut com a Candi Bendan i>) és un temple budista del segle VIII: 90  situat a Dusun Bendan, poble de Tirtomartani, Kalasan , Sleman Regency, Regió Especial de Yogyakarta, Indonèsia. Es troba a uns 130 metres (430 fts) al nord-est del temple de Kalasan. El temple era un edifici de dues plantes amb bigues de fusta, terres, escales completades amb finestres i portes; tot a partir de materials orgànics que ara estan en descomposició i desaparegut. Es suggereix que la funció original d'aquest edifici era un vihara (monestir budista), un lloc d'habitatge per als monjos. El nom del temple Sari o Saré es tradueix com "dormir" en javanès, que també confirma la ...Llegeix més

El Temple Sari (indonès: Candi Sari; javanès: ꦕꦤ꧀ꦝꦶu200bꦱꦫꦶ, < small>romanitzat: Candhi Sari, també conegut com a Candi Bendan) és un temple budista del segle VIII: 90  situat a Dusun Bendan, poble de Tirtomartani, Kalasan , Sleman Regency, Regió Especial de Yogyakarta, Indonèsia. Es troba a uns 130 metres (430 fts) al nord-est del temple de Kalasan. El temple era un edifici de dues plantes amb bigues de fusta, terres, escales completades amb finestres i portes; tot a partir de materials orgànics que ara estan en descomposició i desaparegut. Es suggereix que la funció original d'aquest edifici era un vihara (monestir budista), un lloc d'habitatge per als monjos. El nom del temple Sari o Saré es tradueix com "dormir" en javanès, que també confirma la naturalesa d'habitabilitat de l'edifici.

Fotografies de:
Statistics: Position
9280
Statistics: Rank
1021

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Seguretat
832654179Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 6751
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Google street view

On puc dormir a prop de Sari temple ?

Booking.com
526.991 visites en total, 9.232 Llocs d'interès, 405 Destinacions, 780 visites avui.