Santuari de Santa Maria Magdalena

Santuari de Santa Maria Magdalena

El Santuari de Santa Maria Magdalena és un edifici religiós que es troba al municipi valencià de Novelda, al Vinalopó Mitjà.

Edificat a partir del projecte traçat per l'enginyer novelder Josep Sala Sala durant els seus estudis a Catalunya, la seva construcció, començada el 1918, va necessitar tres fases (una de les quals de paralització), per donar-lo per acabat el 1946.[1] Acabada la guerra civil, per al finançament de les obres es varen emprar diferents recursos, com ara les gales líriques de sarsuela on van intervenir el director orquestral Asterio Mira, el baríton novelder Eduardo Mateo-Quirant i sa dona, la tiple Josefina Landete (pares ambdós de la també tiple Paloma Mairant), entre d'altres.[2]

Santuari de Santa Maria Magdalena, Ajuntament de Novelda. [Consultat el 23/02/2020]. Manuel Torregrosa Valero i Manuel Boyer Cremades, Josefina Landete y Eduardo Mateo. Publicació anual Betania, (Novelda, 2005)
Fotografies de:
Statistics: Position (field_position)
1663
Statistics: Rank (field_order)
915

Afegeix un nou comentari

Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Seguretat
739812645Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 2579

Google street view