Santuari Sakhi Shah-e Mardan o Ziyarat-e Sakhi (paixtú/dari: زیارت سخی span>), és un santuari i mesquita situat a la zona de Karte Sakhi de Kabul, Afganistan. S'associa amb el lloc on es va portar la capa del profeta islàmic Mahoma i amb la visita d'Alí, el gendre i cosí de Mahoma, després del profeta Mahoma que esdevindria el primer califa i primer dels dotze imams. . El santuari es troba als peus del turó Asamayi, ara més conegut com a Turó de la Televisió. Al seu nord i oest es troba el cementiri de Sakhi.

Santuari Sakhi Shah-e Mardan o Ziyarat-e Sakhi (paixtú/dari: زیارت سخی), és un santuari i mesquita situat a la zona de Karte Sakhi de Kabul, Afganistan. S'associa amb el lloc on es va portar la capa del profeta islàmic Mahoma i amb la visita d'Alí, el gendre i cosí de Mahoma, després del profeta Mahoma que esdevindria el primer califa i primer dels dotze imams. . El santuari es troba als peus del turó Asamayi, ara més conegut com a Turó de la Televisió. Al seu nord i oest es troba el cementiri de Sakhi.

Fotografies de:
Masoud Akbari - CC BY-SA 3.0
Statistics: Position
968
Statistics: Rank
113587

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Seguretat
231845769Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 7968
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Google street view

On puc dormir a prop de Sakhi Shrine ?

Booking.com
522.811 visites en total, 9.230 Llocs d'interès, 405 Destinacions, 9 visites avui.