Sakhi Shrine

Sakhi Shrine

Santuari Sakhi Shah-e Mardan o Ziyarat-e Sakhi (paixtú/dari: زیارت سخی span>), és un santuari i mesquita situat a la zona de Karte Sakhi de Kabul, Afganistan. S'associa amb el lloc on es va portar la capa del profeta islàmic Mahoma i amb la visita d'Alí, el gendre i cosí de Mahoma, després del profeta Mahoma que esdevindria el primer califa i primer dels dotze imams. . El santuari es troba als peus del turó Asamayi, ara més conegut com a Turó de la Televisió. Al seu nord i oest es troba el cementiri de Sakhi.

Santuari Sakhi Shah-e Mardan o Ziyarat-e Sakhi (paixtú/dari: زیارت سخی), és un santuari i mesquita situat a la zona de Karte Sakhi de Kabul, Afganistan. S'associa amb el lloc on es va portar la capa del profeta islàmic Mahoma i amb la visita d'Alí, el gendre i cosí de Mahoma, després del profeta Mahoma que esdevindria el primer califa i primer dels dotze imams. . El santuari es troba als peus del turó Asamayi, ara més conegut com a Turó de la Televisió. Al seu nord i oest es troba el cementiri de Sakhi.

Fotografies de:
Masoud Akbari - CC BY-SA 3.0
Statistics: Position (field_position)
201
Statistics: Rank (field_order)
7659

Afegeix un nou comentari

Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Seguretat
586124793Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 6452

Google street view