Lemmer (en frisó occidental: De Lemmer) és una ciutat del municipi de De Fryske Marren, a la província holandesa de Frísia. Lemmer es troba al costat de l'IJsselmeer i els llacs de Frisia i és un dels llocs d'esports aquàtics superficials més coneguts de Frisia. Lemmer és un animat centre turístic al costat del llac durant els mesos d'estiu i no només atrau excursionistes de comunitats circumdants com Emmeloord, Urk i Joure, sinó també turistes nacionals i internacionals.

L'any 2017 la població tenia 10.225 habitants. Els residents de Lemmer s'anomenen Lemsters. A causa de la seva ubicació favorable en relació amb el Randstad, Lemmer atrau molts nous habitants de fora de Frisia. Com a conseqüència, el poble ha patit poc els efectes de la fugida rural. El llogaret de Brekkenpolder també pertany a la ciutat, juntament amb la major part del llogaret de Tacozijl i una petita part del llogaret de Westend.

Fotografies de:
Jkdomus - CC BY-SA 4.0
Statistics: Position
9549
Statistics: Rank
1021

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Seguretat
845372691Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 4598
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Google street view

On puc dormir a prop de Lemmer ?

Booking.com
535.549 visites en total, 9.233 Llocs d'interès, 405 Destinacions, 268 visites avui.