佛光寺 (五台)

( Foguang Temple )

Temple de Foguang (xinès: 佛光寺) és un temple budista situat a cinc quilòmetres de Doucun, comtat de Wutai, província de Shanxi de la Xina. La sala principal del temple és la Gran Sala de l'Est, construïda l'any 857 dC, durant la dinastia Tang (618–907). Segons els registres arquitectònics, és la tercera estructura de fusta més antiga conservada a la Xina. Va ser redescoberta per l'historiador de l'arquitectura del segle XX Liang Sicheng (1901-1972) el 1937, mentre que un any després el mateix equip va descobrir una sala més antiga del temple de Nanchan. El temple també conté una altra sala significativa que data de 1137 anomenada Manjusri Hall. A més, la segona pagoda més antiga existent a la Xina (després de la pagoda Songyue), que data del segle VI, es troba al recinte del temple. Avui el temple forma part d'un lloc del Patrimoni Mundial de la UNESCO i està en procés de ...Llegeix més

Temple de Foguang (xinès: 佛光寺) és un temple budista situat a cinc quilòmetres de Doucun, comtat de Wutai, província de Shanxi de la Xina. La sala principal del temple és la Gran Sala de l'Est, construïda l'any 857 dC, durant la dinastia Tang (618–907). Segons els registres arquitectònics, és la tercera estructura de fusta més antiga conservada a la Xina. Va ser redescoberta per l'historiador de l'arquitectura del segle XX Liang Sicheng (1901-1972) el 1937, mentre que un any després el mateix equip va descobrir una sala més antiga del temple de Nanchan. El temple també conté una altra sala significativa que data de 1137 anomenada Manjusri Hall. A més, la segona pagoda més antiga existent a la Xina (després de la pagoda Songyue), que data del segle VI, es troba al recinte del temple. Avui el temple forma part d'un lloc del Patrimoni Mundial de la UNESCO i està en procés de restauració.

Fotografies de:
Statistics: Position
2012
Statistics: Rank
62281

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Seguretat
463251789Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 7221
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Google street view

On puc dormir a prop de Foguang Temple ?

Booking.com
518.167 visites en total, 9.230 Llocs d'interès, 405 Destinacions, 632 visites avui.