悬空寺

( Hanging Temple )

El Temple penjat , també Monestir penjat o Temple de Xuankong (xinès simplificat: 悬空寺; xinès tradicional: 懸空寺 ; pinyin: Xuánkōng Sì I>) és un temple integrat en un penya-segat (75 m sobre el terra) a prop del mont Heng al comtat de Hunyuan, ciutat de Datong, província de Shanxi, Xina. La ciutat més propera és Datong, a 64 quilòmetres al nord-oest. Juntament amb les Grutes de Yungang, el Temple Penjat és un dels principals atractius turístics i llocs històrics de la zona de Datong. Construït fa més de 1.500 anys, aquest temple destaca no només per la seva ubicació en un bonic precipici, sinó també perquè és l'únic temple existent amb la combinació de tres religions tradicionals xineses: budisme, taoisme i confucianisme. L'estructura es manté al seu lloc amb travesses de roure incloses en forats cisellats als penya-segats. L’estructura principal de sup...Llegeix més

El Temple penjat , també Monestir penjat o Temple de Xuankong (xinès simplificat: 悬空寺; xinès tradicional: 懸空寺 ; pinyin: Xuánkōng Sì ) és un temple integrat en un penya-segat (75 m sobre el terra) a prop del mont Heng al comtat de Hunyuan, ciutat de Datong, província de Shanxi, Xina. La ciutat més propera és Datong, a 64 quilòmetres al nord-oest. Juntament amb les Grutes de Yungang, el Temple Penjat és un dels principals atractius turístics i llocs històrics de la zona de Datong. Construït fa més de 1.500 anys, aquest temple destaca no només per la seva ubicació en un bonic precipici, sinó també perquè és l'únic temple existent amb la combinació de tres religions tradicionals xineses: budisme, taoisme i confucianisme. L'estructura es manté al seu lloc amb travesses de roure incloses en forats cisellats als penya-segats. L’estructura principal de suport s’amaga a l’interior del llit. El monestir es troba a la petita conca del canó, i el cos de l’edifici penja del centre del penya-segat sota el cim destacat, protegint el temple de l’erosió de la pluja i de la llum solar. Junt amb la reparació de les dinasties, el tatuatge de colors del temple es conserva relativament bé.

Fotografies de:
BRUNNER Emmanuel (Manu25) - Public domain
Statistics: Position
773
Statistics: Rank
132730

Afegeix un nou comentari

Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Seguretat
925431867Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 1467

Google street view

On puc dormir a prop de Hanging Temple ?

Booking.com
481.105 visites en total, 9.173 Llocs d'interès, 404 Destinacions, 196 visites avui.