五街道

( Edo Five Routes )

Les Cinc rutes (五街道, Gokaidō), de vegades traduït com "Cinc carreteres", eren les cinc rutes administrades centralment, o kaidō, que connectava la capital de facto del Japó a Edo (actual Tòquio) amb les províncies exteriors durant el període Edo (1603–1868). La més important de les rutes era la Tōkaidō, que unia Edo i Kyoto. Tokugawa Ieyasu va començar la construcció d'aquestes cinc rutes per augmentar el seu control sobre el país el 1601, però va ser Tokugawa Ietsuna, el quart shōgun del shogunat Tokugawa i el besnét d'Ieyasu, qui els va declarar com a majors. rutes. Al llarg de la ruta es van instal·lar estacions de correus perquè els viatgers descansessin i compréssin subministraments. Les rutes van prosperar gràcies a la política de sankin-kōtai, que requeria que els...Llegeix més

Les Cinc rutes (五街道, Gokaidō), de vegades traduït com "Cinc carreteres", eren les cinc rutes administrades centralment, o kaidō, que connectava la capital de facto del Japó a Edo (actual Tòquio) amb les províncies exteriors durant el període Edo (1603–1868). La més important de les rutes era la Tōkaidō, que unia Edo i Kyoto. Tokugawa Ieyasu va començar la construcció d'aquestes cinc rutes per augmentar el seu control sobre el país el 1601, però va ser Tokugawa Ietsuna, el quart shōgun del shogunat Tokugawa i el besnét d'Ieyasu, qui els va declarar com a majors. rutes. Al llarg de la ruta es van instal·lar estacions de correus perquè els viatgers descansessin i compréssin subministraments. Les rutes van prosperar gràcies a la política de sankin-kōtai, que requeria que els daimyō (governants regionals) viassin en anys alterns per les rutes cap a Edo.

Fotografies de:
Aimaimyi - CC BY-SA 3.0
Statistics: Position
9365
Statistics: Rank
1021

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Seguretat
874321956Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 9933
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Google street view

On puc dormir a prop de Edo Five Routes ?

Booking.com
522.532 visites en total, 9.230 Llocs d'interès, 405 Destinacions, 116 visites avui.