Dashi-Dorzho Itigilov

Dashi-Dorzho Itigilov (rus: Lavon-polonès; buriat: polonès , Etigelei Dashadorjo; 1852–1927) va ser un lama budista buriat de la tradició budista tibetana.

Nascut al camp de Buriatia, els pares d'Itigilov el van deixar a una edat primerenca, el que el va obligar a dedicar-se a la ramaderia d'ovelles per arribar a final de mes. Quan tenia 15 anys, Itigilov es va unir al monestir d'Anninsky, on va aprendre a llegir tibetà i sànscrit, cosa que li va permetre llegir textos budistes i servir a la comunitat budista. Després de convertir-se en el líder religiós dels budistes russos, Itigilov va recaptar diners per proporcionar menjar, roba i atenció mèdica als soldats de la Primera Guerra Mundial, entre altres actes filantròpics. El 1927, va morir mentre ocupava una posició de Lotus. Després de ser enterrat en una caixa de pi, Itigilov va ser exhumat el 1957, mostrant un cos intacte. Després d'un canvi de roba, un reenterrame...Llegeix més

Dashi-Dorzho Itigilov (rus: Lavon-polonès; buriat: polonès , Etigelei Dashadorjo; 1852–1927) va ser un lama budista buriat de la tradició budista tibetana.

Nascut al camp de Buriatia, els pares d'Itigilov el van deixar a una edat primerenca, el que el va obligar a dedicar-se a la ramaderia d'ovelles per arribar a final de mes. Quan tenia 15 anys, Itigilov es va unir al monestir d'Anninsky, on va aprendre a llegir tibetà i sànscrit, cosa que li va permetre llegir textos budistes i servir a la comunitat budista. Després de convertir-se en el líder religiós dels budistes russos, Itigilov va recaptar diners per proporcionar menjar, roba i atenció mèdica als soldats de la Primera Guerra Mundial, entre altres actes filantròpics. El 1927, va morir mentre ocupava una posició de Lotus. Després de ser enterrat en una caixa de pi, Itigilov va ser exhumat el 1957, mostrant un cos intacte. Després d'un canvi de roba, un reenterrament i una segona exhumació el 1973, el 2002 es va decidir que Itigilov es mantindria a sobre del sòl permanentment.

Fotografies de:
Statistics: Position
526
Statistics: Rank
175612

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Seguretat
543861972Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 3175
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Google street view

On puc dormir a prop de Dashi-Dorzho Itigilov ?

Booking.com
522.851 visites en total, 9.230 Llocs d'interès, 405 Destinacions, 49 visites avui.