Dashi-Dorzho Itigilov

Итгэлийн Дашдорж

( Dashi-Dorzho Itigilov )

Dashi-Dorzho Itigilov (rus: Lavon-polonès; buriat: polonès , Etigelei Dashadorjo; 1852–1927) va ser un lama budista buriat de la tradició budista tibetana.

Nascut al camp de Buriatia, els pares d'Itigilov el van deixar a una edat primerenca, el que el va obligar a dedicar-se a la ramaderia d'ovelles per arribar a final de mes. Quan tenia 15 anys, Itigilov es va unir al monestir d'Anninsky, on va aprendre a llegir tibetà i sànscrit, cosa que li va permetre llegir textos budistes i servir a la comunitat budista. Després de convertir-se en el líder religiós dels budistes russos, Itigilov va recaptar diners per proporcionar menjar, roba i atenció mèdica als soldats de la Primera Guerra Mundial, entre altres actes filantròpics. El 1927, va morir mentre ocupava una posició de Lotus. Després de ser enterrat en una caixa de pi, Itigilov va ser exhumat el 1957, mostrant un cos intacte. Després d'un canvi de roba, un reenterrame...Llegeix més

Dashi-Dorzho Itigilov (rus: Lavon-polonès; buriat: polonès , Etigelei Dashadorjo; 1852–1927) va ser un lama budista buriat de la tradició budista tibetana.

Nascut al camp de Buriatia, els pares d'Itigilov el van deixar a una edat primerenca, el que el va obligar a dedicar-se a la ramaderia d'ovelles per arribar a final de mes. Quan tenia 15 anys, Itigilov es va unir al monestir d'Anninsky, on va aprendre a llegir tibetà i sànscrit, cosa que li va permetre llegir textos budistes i servir a la comunitat budista. Després de convertir-se en el líder religiós dels budistes russos, Itigilov va recaptar diners per proporcionar menjar, roba i atenció mèdica als soldats de la Primera Guerra Mundial, entre altres actes filantròpics. El 1927, va morir mentre ocupava una posició de Lotus. Després de ser enterrat en una caixa de pi, Itigilov va ser exhumat el 1957, mostrant un cos intacte. Després d'un canvi de roba, un reenterrament i una segona exhumació el 1973, el 2002 es va decidir que Itigilov es mantindria a sobre del sòl permanentment.

Fotografies de:
Statistics: Position (field_position)
521
Statistics: Rank (field_order)
2898

Afegeix un nou comentari

Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Seguretat
765329841Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 7838

Google street view