Чингис хааны морьт хөшөө

( Equestrian statue of Genghis Khan )

La Estàtua eqüestre de Genghis Khan , que forma part del Complex Estàtic de Genghis Khan és una estàtua de 40 metres d'altura de Gengis Khan a cavall, a la vora del riu Tuul a Tsonjin Boldog (54 km (33,55 milles) a l'est de la capital mongol Ulaanbaatar), on segons la llegenda, va trobar un fuet d'or. L'estàtua està senyalitzada a l'est cap al seu lloc de naixement. Es troba a la part superior del complex d'estàtues de Genghis Khan, un centre de visitants, de 10 metres d'altura, amb 36 columnes que representen els 36 khan de Genghis a Ligdan Khan. Va ser dissenyat per l'escultor D. Erdenebileg i l'arquitecte J. Enkhjargal i es va aixecar el 2008. La zona principal de l'estàtua estarà envoltada de 200 gerres (yurtes), dissenyades i disposades com el patró de les marques de cavall que eren utilitzades per les tribus mongoles del segle XIII. El cost del complex és de 4,1 milions de dòlars americans, a càrrec de The Genco Tour Bureau, una companyia mongola. es...Llegeix més

La Estàtua eqüestre de Genghis Khan , que forma part del Complex Estàtic de Genghis Khan és una estàtua de 40 metres d'altura de Gengis Khan a cavall, a la vora del riu Tuul a Tsonjin Boldog (54 km (33,55 milles) a l'est de la capital mongol Ulaanbaatar), on segons la llegenda, va trobar un fuet d'or. L'estàtua està senyalitzada a l'est cap al seu lloc de naixement. Es troba a la part superior del complex d'estàtues de Genghis Khan, un centre de visitants, de 10 metres d'altura, amb 36 columnes que representen els 36 khan de Genghis a Ligdan Khan. Va ser dissenyat per l'escultor D. Erdenebileg i l'arquitecte J. Enkhjargal i es va aixecar el 2008. La zona principal de l'estàtua estarà envoltada de 200 gerres (yurtes), dissenyades i disposades com el patró de les marques de cavall que eren utilitzades per les tribus mongoles del segle XIII. El cost del complex és de 4,1 milions de dòlars americans, a càrrec de The Genco Tour Bureau, una companyia mongola. estris quotidians, sivelles de cinturó, ganivets, animals sagrats, etc. i una segona exposició sobre el període Great Khan dels segles XIII i XIV que té eines antigues, temes d’orfebreria i algunes creus i rosaris nestorians. Al costat del museu hi ha un centre turístic i d’esbarjo, que abasta 212 hectàrees.

Fotografies de:
Statistics: Position (field_position)
693
Statistics: Rank (field_order)
104131

Afegeix un nou comentari

Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Seguretat
629485317Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 2282

Google street view

456.086 visites en total, 9.078 Llocs d'interès, 403 Destinacions, 30 visites avui.