مغارة هرقل

( Caves of Hercules )

Les Coves d'Hèrcules són un complex de coves arqueològiques situat al cap Spartel, al Marroc. Situat a 14 quilòmetres (9 milles) a l'oest de Tànger, la popular atracció turística es troba al costat del palau d'estiu del rei del Marroc.

La cova té dues obertures, una al mar i una a terra. L'obertura del mar es coneix com "El mapa d'Àfrica". Es creu que els fenicis van crear l'obertura del mar que té la forma d'Àfrica quan es mira des del mar. També hi ha algunes marques a la paret en forma d'ulls, que es diu que van ser fetes pels fenicis, que conformen un mapa de la zona.

La cova en si és en part natural i en part humana. - fet. La part artificial va ser utilitzada pels berbers per tallar rodes de pedra de les parets, per fer moles, ampliant així considerablement la cova. Hi ha entrades gratuïtes i de pagament. Entrar a la cova costa 5 dirhams marroquins per persona i 5 addicionals opcionals per a un guia, però també s'accepten altres monedes.

Fotografies de:
Pierre Nordström - CC BY-SA 2.0
Zones
Statistics: Position
298
Statistics: Rank
246061

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Seguretat
591364782Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 6914
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Google street view

On puc dormir a prop de Caves of Hercules ?

Booking.com
521.170 visites en total, 9.230 Llocs d'interès, 405 Destinacions, 2.275 visites avui.