Les Coves d'Hèrcules són un complex de coves arqueològiques situat al cap Spartel, al Marroc. Situat a 14 quilòmetres (9 milles) a l'oest de Tànger, la popular atracció turística es troba al costat del palau d'estiu del rei del Marroc.

La cova té dues obertures, una al mar i una a terra. L'obertura del mar es coneix com "El mapa d'Àfrica". Es creu que els fenicis van crear l'obertura del mar que té la forma d'Àfrica quan es mira des del mar. També hi ha algunes marques a la paret en forma d'ulls, que es diu que van ser fetes pels fenicis, que conformen un mapa de la zona.

La cova en si és en part natural i en part humana. - fet. La part artificial va ser utilitzada pels berbers per tallar rodes de pedra de les parets, per fer moles, ampliant així considerablement la cova. Hi ha entrades gratuïtes i de pagament. Entrar a la cova costa 5 dirhams marroquins per persona i 5 addicionals opcionals per a un guia, però també s'accepten altres monedes.

Fotografies de:
Pierre Nordström - CC BY-SA 2.0
Zones
Statistics: Position (field_position)
474
Statistics: Rank (field_order)
144982

Afegeix un nou comentari

Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Seguretat
741839625Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 8641

Google street view

396.153 visites en total, 8.851 Llocs d'interès, 394 Destinacions, 182 visites avui.