El Ferrocarril de Birmània, també conegut com a Ferrocarril de la Mort, el Ferrocarril Siam-Birmania, el Ferrocarril Tailandès-Birmania< /b> i noms similars, és un ferrocarril de 415 km (258 mi) entre Ban Pong, Tailàndia, i Thanbyuzayat, Birmània (ara anomenada Myanmar). Va ser construït entre 1940 i 1943 per treballadors civils impressionats o reclutats pels japonesos i presoners de guerra presos pels japonesos, per subministrar tropes i armes a la campanya de Birmània de la Segona Guerra Mundial. Va completar l'enllaç ferroviari entre Bangkok, Tailàndia, i Rangún, Birmània. El nom utilitzat pel govern japonès és Tai–Men Rensetsu Tetsudō (泰緬連接鉄道 span>), que significa Tailàndia-Birmania-Link-Railway.

La part tailandesa del ferrocarril continua existint, amb tres trens que creuen el pont original dues vegades al dia amb destinació de Bangkok a l'actual ...Llegeix més

El Ferrocarril de Birmània, també conegut com a Ferrocarril de la Mort, el Ferrocarril Siam-Birmania, el Ferrocarril Tailandès-Birmania< /b> i noms similars, és un ferrocarril de 415 km (258 mi) entre Ban Pong, Tailàndia, i Thanbyuzayat, Birmània (ara anomenada Myanmar). Va ser construït entre 1940 i 1943 per treballadors civils impressionats o reclutats pels japonesos i presoners de guerra presos pels japonesos, per subministrar tropes i armes a la campanya de Birmània de la Segona Guerra Mundial. Va completar l'enllaç ferroviari entre Bangkok, Tailàndia, i Rangún, Birmània. El nom utilitzat pel govern japonès és Tai–Men Rensetsu Tetsudō (泰緬連接鉄道), que significa Tailàndia-Birmania-Link-Railway.

La part tailandesa del ferrocarril continua existint, amb tres trens que creuen el pont original dues vegades al dia amb destinació de Bangkok a l'actual terminal de Nam Tok. La major part de la part birmana del ferrocarril (l'esperó de la frontera tailandesa que connecta amb la línia principal de Birmània a Moulmein) va caure en mal estat fa dècades i no ha vist servei des de llavors.

Entre 180.000 i 250.000 civils del sud-est asiàtic i més de 60.000 presoners de guerra aliats van ser sotmesos a treballs forçats durant la seva construcció. Al voltant de 90.000 dels civils van morir, així com més de 12.000 presoners aliats.

Fotografies de:
calflier001 - CC BY-SA 2.0
Markmann2 - CC BY-SA 3.0
Unknown, A. Mackinnon donated this photo to the Australian War Memorial - Public domain
Statistics: Position
3545
Statistics: Rank
34714

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Seguretat
213954687Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 3582
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Google street view

Vídeos

On puc dormir a prop de Burma Railway ?

Booking.com
495.961 visites en total, 9.224 Llocs d'interès, 405 Destinacions, 471 visites avui.