1854 Broad Street cholera outbreak

El brot de còlera de Broad Street (o brot de Golden Square) va ser un sever brot de còlera que es va produir el 1854 a prop de Broad Street (ara Broadwick Street) a Soho, Londres , Anglaterra, i es va produir durant la pandèmia de còlera de 1846-1860 a tot el món. Aquest brot, que va matar 616 persones, és més conegut per l'estudi del metge John Snow sobre les seves causes i la seva hipòtesi que l'aigua contaminada amb gèrmens era la font del còlera, en lloc de les partícules a l'aire (anomenades "miasma"). Aquest descobriment va influir en la salut pública i en la construcció d'instal·lacions de sanejament millorades a partir de mitjans del segle XIX. Més tard, el terme "focus d'infecció" es va començar a utilitzar per descriure llocs, com ara la bomba de Broad Street, en els quals les condicions són favorables per a la transmissió d'una infecció. L'esforç de Snow per trobar la causa de la transmissió del còlera va fer que, sense saber-h...Llegeix més

El brot de còlera de Broad Street (o brot de Golden Square) va ser un sever brot de còlera que es va produir el 1854 a prop de Broad Street (ara Broadwick Street) a Soho, Londres , Anglaterra, i es va produir durant la pandèmia de còlera de 1846-1860 a tot el món. Aquest brot, que va matar 616 persones, és més conegut per l'estudi del metge John Snow sobre les seves causes i la seva hipòtesi que l'aigua contaminada amb gèrmens era la font del còlera, en lloc de les partícules a l'aire (anomenades "miasma"). Aquest descobriment va influir en la salut pública i en la construcció d'instal·lacions de sanejament millorades a partir de mitjans del segle XIX. Més tard, el terme "focus d'infecció" es va començar a utilitzar per descriure llocs, com ara la bomba de Broad Street, en els quals les condicions són favorables per a la transmissió d'una infecció. L'esforç de Snow per trobar la causa de la transmissió del còlera va fer que, sense saber-ho, creés un experiment de doble cec.

Fotografies de:
Statistics: Position
7607
Statistics: Rank
7147

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Seguretat
126584379Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 4751
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Google street view

On puc dormir a prop de 1854 Broad Street cholera outbreak ?

Booking.com
535.490 visites en total, 9.233 Llocs d'interès, 405 Destinacions, 200 visites avui.