Context of Gadishulli Iberik

Gadishulli Iberik apo Pirinej është pjesë periferike e Evropës Jugore. I cili përfshinë rreth tri shtete:Portogalinë,Spanjën,dhe Andorrën.

-Popullsia e Spanjës është rreth 49 331 076 banorë. Sipërfaqja-km² është 505 370 km².Dendësia 97,6 b/km²

-Popullsia e Portogalisë është rreth 10 355 493 b. Sipërfaqja-km² është 92 090 km². Dendësia 112,4 b/km².

-Popullsia e Andorrës eshte rreth 85 708 b.

Sipërfaqja-km² është 468 km². Dendësia është 183,1 b/km²

Where can you sleep near Gadishulli Iberik ?

Booking.com
479.426 visits in total, 9.173 Points of interest, 404 Destinations, 28 visits today.