Tu Hwnt i'r Bont

Tu Hwnt i'r Bont ("Més enllà del pont") és un edifici catalogat de grau II del segle XV a la comunitat de Llanrwst, al comtat de Conwy, al nord de Gal·les. Està situat a la riba esquerra del riu Conwy a través de Pont Fawr ('Big Bridge') des de la ciutat de Llanrwst.

Originalment construït com una masia, Tu Hwnt i’r Bont és en realitat considerablement més antic que el pont Inigo Jones que hi ha al costat. Uns anys més tard, durant el segle XVI, l'edifici va ser utilitzat com a Palau de Justícia dels voltants.

Al llarg dels segles Tu Hwnt i’r Bont ha caigut diverses vegades en mal estat i ha estat reconstruït i restaurat. Durant el segle passat, Tu Hwnt i’r Bont va ser adquirit pel National Trust, que des de llavors ha llogat l'edifici durant més de 50 anys.

El arrendatari original va prendre la decisió, fa més de mig segle, de convertir Tu Hwnt i’r Bont en un tradicional salon de te gal·lès.

Fotografies de:
Statistics: Position
8100
Statistics: Rank
5105

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Seguretat
278946513Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 4162
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Google street view

On puc dormir a prop de Tu Hwnt i'r Bont ?

Booking.com
535.487 visites en total, 9.233 Llocs d'interès, 405 Destinacions, 197 visites avui.