Singing Ringing Tree (sculpture)

( Árbol sonata cantant )

L'Arbre efectiu Cantant, anomenat originalment Singing Ringing Tree, és un instrument de vent dissenyat pels artistes visuals, Mike Tonkin i Anna Liu, l'any 2006.

Aquesta estructura és una barreja entre escultura i instrument musical, que mesura tres metres d'altura i està situada a Lancashire, al nord-oest d'Anglaterra.

L'Arbre efectiu Cantant està compost per tubs d'acer galvanitzats de diverses longituds i diferents orientacions que permeten que quan bufi el vent soni.

L'escultura es basa en la distribució dels tubs als llarg de l'espai de manera que rebin els corrents d'aire en qualsevol direcció. Cada tub ressona a la freqüència de sintonia obtenint com a resultat la barreja de diverses freqüències al llarg del rang dinàmic espectral determinat pel largor dels tubs galvanitzats.

Curiositats Els sons que emet l'Arbre efectiu Cantant enfront de les fortes corrents són discordants, melancòlics i misteriosos, però no arriben a ser desagradables.

Fotografies de:
Childzy - CC BY 3.0
Statistics: Position
4330
Statistics: Rank
26546

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Seguretat
823741596Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 3191
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Google street view

Vídeos

On puc dormir a prop de Árbol sonata cantant ?

Booking.com
535.545 visites en total, 9.233 Llocs d'interès, 405 Destinacions, 264 visites avui.