آرامگاه سید حسن مدرس

( Tomb of Hassan Modarres )

La Tomba de Sayyid Hassan Modarres (persa: آرامگاه سید حسن مدرس) és el lloc d'enterrament de Sayyid Hassan Modares, ex primer ministre de l'Iran. Va ser construït el 1937 a Kashmar, Iran, en lloc d'utilitzar l'antiga tomba de Kashmar als extensos jardins de Kashmar. L'edifici de la tomba consta d'una cúpula central, quatre molls i una cúpula de color turquesa, a l'estil de l'arquitectura islàmica i de la dinastia safàvida. Seyed Hassan Modares va viure durant la dinastia Pahlavi i era del Sadat de Tabatabai. Era un constitucionalista polític. Va néixer en un poble d'Ardestan l'any 1870 i es va traslladar a Teheran i es va incorporar a la segona legislatura nacional. L'any 1928, va ser mantingut en secret i després exiliat a Caixmar. Va ser un dels que es va oposar a una república perquè creia en una república islàmica. D'acord amb la llei d'interès i quan Reza Shah va pensar que el president Kemal Atatürk portaria...Llegeix més

La Tomba de Sayyid Hassan Modarres (persa: آرامگاه سید حسن مدرس) és el lloc d'enterrament de Sayyid Hassan Modares, ex primer ministre de l'Iran. Va ser construït el 1937 a Kashmar, Iran, en lloc d'utilitzar l'antiga tomba de Kashmar als extensos jardins de Kashmar. L'edifici de la tomba consta d'una cúpula central, quatre molls i una cúpula de color turquesa, a l'estil de l'arquitectura islàmica i de la dinastia safàvida. Seyed Hassan Modares va viure durant la dinastia Pahlavi i era del Sadat de Tabatabai. Era un constitucionalista polític. Va néixer en un poble d'Ardestan l'any 1870 i es va traslladar a Teheran i es va incorporar a la segona legislatura nacional. L'any 1928, va ser mantingut en secret i després exiliat a Caixmar. Va ser un dels que es va oposar a una república perquè creia en una república islàmica. D'acord amb la llei d'interès i quan Reza Shah va pensar que el president Kemal Atatürk portaria els somnis al rei de Khan, finalment va acabar el 1937 a la ciutat de Kashmar, representants de Reza Shah van matar.

Fotografies de:
Zones
Statistics: Position
4447
Statistics: Rank
23483

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Seguretat
634895712Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 2565
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Google street view

On puc dormir a prop de Tomb of Hassan Modarres ?

Booking.com
493.432 visites en total, 9.221 Llocs d'interès, 405 Destinacions, 0 visites avui.