日月双塔

( Sun and Moon Pagodas )

Les Pagodes del Sol i la Lluna (日月双塔, Rìyuè Shuāngtǎ) són pagodes bessones situades a Guilin, Guangxi, Xina. Construïdes originalment al fossat de la ciutat de Guilin durant la dinastia Tang, les pagodes es van reconstruir l'any 2001 utilitzant registres històrics com a peça central del parc cultural de Riyue Shuangta, un parc temàtic entorn de la unitat del budisme, el confucianisme i el taoisme. La pagoda de la Lluna es va construir en una illa del llac Shan mentre que la pagoda del sol es va construir al llac. La Pagoda del Sol té una base octogonal, està revestida de bronze, té nou pisos i fa 41 m (135 fts) d'alçada. La pagoda del sol és la pagoda de bronze més alta del món i és una de les poques pagodes del món que té ascensor. La pagoda de la Lluna té una base octogonal, està revestida de rajola vidriada, té set pisos i fa 35 m (115 fts) d'alçada. Van ser presentats com la novena parada a boxes durant la catorzena temporada de The Am...Llegeix més

Les Pagodes del Sol i la Lluna (日月双塔, Rìyuè Shuāngtǎ) són pagodes bessones situades a Guilin, Guangxi, Xina. Construïdes originalment al fossat de la ciutat de Guilin durant la dinastia Tang, les pagodes es van reconstruir l'any 2001 utilitzant registres històrics com a peça central del parc cultural de Riyue Shuangta, un parc temàtic entorn de la unitat del budisme, el confucianisme i el taoisme. La pagoda de la Lluna es va construir en una illa del llac Shan mentre que la pagoda del sol es va construir al llac. La Pagoda del Sol té una base octogonal, està revestida de bronze, té nou pisos i fa 41 m (135 fts) d'alçada. La pagoda del sol és la pagoda de bronze més alta del món i és una de les poques pagodes del món que té ascensor. La pagoda de la Lluna té una base octogonal, està revestida de rajola vidriada, té set pisos i fa 35 m (115 fts) d'alçada. Van ser presentats com la novena parada a boxes durant la catorzena temporada de The Amazing Race el 2009.

Fotografies de:
Statistics: Position
3944
Statistics: Rank
28588

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Seguretat
641859723Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 2791
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Google street view

Vídeos

On puc dormir a prop de Sun and Moon Pagodas ?

Booking.com
517.411 visites en total, 9.229 Llocs d'interès, 405 Destinacions, 153 visites avui.