Stykkishólmur

Stykkishólmur

Stykkishólmur (Pronunciació islandesa: u200b[ˈstɪhcɪsˌhoulmʏr̥ ]) és una ciutat i un municipi situat a la part occidental d'Islàndia, a la part nord de la península de Snæfellsnes. És un centre de serveis i comerç de la zona. La majoria de la gent viu de la pesca i el turisme. Un ferri anomenat Baldur passa pel fiord de Breiðafjörður fins als fiords de l'oest. També és la porta d'entrada a Flatey. L'origen de Stykkishólmur es remunta al seu port natural. La ubicació es va convertir en un important lloc comercial a principis de la història d'Islàndia: el primer lloc comercial a Stykkishólmur es remunta a mitjans del segle XVI, fins i tot abans que Dinamarca implementés el monopoli comercial danès-islandès (1602 – 1787). Des d'aleshores el comerç ha estat al centre de la història de l'assentament. L'any 1828 Árni Thorlacius va construir una gran casa pe...Llegeix més

Stykkishólmur (Pronunciació islandesa: u200b[ˈstɪhcɪsˌhoulmʏr̥ ]) és una ciutat i un municipi situat a la part occidental d'Islàndia, a la part nord de la península de Snæfellsnes. És un centre de serveis i comerç de la zona. La majoria de la gent viu de la pesca i el turisme. Un ferri anomenat Baldur passa pel fiord de Breiðafjörður fins als fiords de l'oest. També és la porta d'entrada a Flatey. L'origen de Stykkishólmur es remunta al seu port natural. La ubicació es va convertir en un important lloc comercial a principis de la història d'Islàndia: el primer lloc comercial a Stykkishólmur es remunta a mitjans del segle XVI, fins i tot abans que Dinamarca implementés el monopoli comercial danès-islandès (1602 – 1787). Des d'aleshores el comerç ha estat al centre de la història de l'assentament. L'any 1828 Árni Thorlacius va construir una gran casa per a la seva llar i empreses, la casa noruega, que ha estat reformada i acull el museu local.

Fotografies de:
Statistics: Position (field_position)
2055
Statistics: Rank (field_order)
693

Afegeix un nou comentari

Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Seguretat
486752319Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 4513

Google street view