قصر بشير

( Qasr Bshir )

Qasr Bshir, llatí Castra Praetorii Mobeni o Praetorium Mobeni, àrab قصر بشير, DMG Qaṣr Bašīr, que també era conegut com Qasr Beshir, Qasr Bashir i Bser, és un campament militar romà tardà la tripulació del qual es va utilitzar per a tasques de seguretat i vigilància al front Limes Arabiae et Palaestinaeva ser responsable a la província tardoantiga d'Arabia Petraea. Les restes de la fortificació, algunes de les quals s'han conservat fins al segon pis, formen el fort millor conservat de l'actual Jordània, tot i que nombrosos terratrèmols han causat greus danys. El monument, que corre un gran risc a causa de la ruïna i el vandalisme, es troba a uns vuitanta quilòmetres al sud de la capital jordana, Amman, a 800 metres sobre el nivell del mar i a 15 quilòmetres al nord-oest de la petita ciutat actual d'...Llegeix més

Qasr Bshir, llatí Castra Praetorii Mobeni o Praetorium Mobeni, àrab قصر بشير, DMG Qaṣr Bašīr, que també era conegut com Qasr Beshir, Qasr Bashir i Bser, és un campament militar romà tardà la tripulació del qual es va utilitzar per a tasques de seguretat i vigilància al front Limes Arabiae et Palaestinaeva ser responsable a la província tardoantiga d'Arabia Petraea. Les restes de la fortificació, algunes de les quals s'han conservat fins al segon pis, formen el fort millor conservat de l'actual Jordània, tot i que nombrosos terratrèmols han causat greus danys. El monument, que corre un gran risc a causa de la ruïna i el vandalisme, es troba a uns vuitanta quilòmetres al sud de la capital jordana, Amman, a 800 metres sobre el nivell del mar i a 15 quilòmetres al nord-oest de la petita ciutat actual d'Al-Qatrana. Des de l'any 2001 figura a la llista provisional per a la seva inclusió en el Patrimoni Mundial de la UNESCO (Patrimoni de la Humanitat a Jordània).

Fotografies de:
Schreckgespenst - CC BY-SA 4.0
Statistics: Position
1027
Statistics: Rank
109247

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Seguretat
692185347Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 5241
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Google street view

On puc dormir a prop de Qasr Bshir ?

Booking.com
496.692 visites en total, 9.224 Llocs d'interès, 405 Destinacions, 75 visites avui.