كهف الرقيم

( Cave of the Seven Sleepers )

La Cova dels Set Dorment (àrab: كهف الرقيم, Kahf ar-Raqīm) és un lloc històric i religiós a al-Rajib, un poble a l'est d'Amman. S'afirma que aquesta cova va acollir els Set Dorment (àrab: اصحاب الكهف, aṣḥāb al kahf) - un grup de joves que, segons fonts bizantines i islàmiques, van fugir de la persecució religiosa de l'emperador romà Deci. Diu la llegenda que aquests homes es van amagar en una cova cap a l'any 250 dC, sorgint miraculosament uns 200 o 300 anys després. Hi ha un debat considerable sobre la ubicació exacta d'aquesta cova: a més del jaciment al-Rajib s'han suggerit diverses ubicacions a Turquia, com Afşin, Tars i el Mont Pion. El lloc està envoltat per les restes de dues mesquites i un gran cementiri bizantí. Es troba a prop de l'estació d...Llegeix més

La Cova dels Set Dorment (àrab: كهف الرقيم, Kahf ar-Raqīm) és un lloc històric i religiós a al-Rajib, un poble a l'est d'Amman. S'afirma que aquesta cova va acollir els Set Dorment (àrab: اصحاب الكهف, aṣḥāb al kahf) - un grup de joves que, segons fonts bizantines i islàmiques, van fugir de la persecució religiosa de l'emperador romà Deci. Diu la llegenda que aquests homes es van amagar en una cova cap a l'any 250 dC, sorgint miraculosament uns 200 o 300 anys després. Hi ha un debat considerable sobre la ubicació exacta d'aquesta cova: a més del jaciment al-Rajib s'han suggerit diverses ubicacions a Turquia, com Afşin, Tars i el Mont Pion. El lloc està envoltat per les restes de dues mesquites i un gran cementiri bizantí. Es troba a prop de l'estació d'autobusos de Sabah i a uns 15 minuts amb autobús des de l'estació de Wihdat d'Amman.

Fotografies de:
Statistics: Position
2754
Statistics: Rank
45945

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Seguretat
486927351Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 5817
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Google street view

On puc dormir a prop de Cave of the Seven Sleepers ?

Booking.com
499.146 visites en total, 9.226 Llocs d'interès, 405 Destinacions, 301 visites avui.