Plaza de Armas del Cuzco

( Plaza de Armas (Cusco) )

La Plaça d'Armes de Cusco es troba a la ciutat de Cusco, Perú . Situat al centre històric de la ciutat és el principal espai públic de la vila des d'abans de la seva fundació espanyola l'any 1534.

Els estudis geològics realitzats a la zona mostren que originàriament tenia un pantà, travessat pel riu Saphy (actualment canalitzat i cobert). Durant l'imperi inca, aquest pantà es va dessecar i es va transformar en el centre administratiu, religiós i cultural de la capital imperial. Era el lloc on es feien tot tipus de cerimònies i es celebraven les victòries de l'exèrcit inca. Després de la conquesta espanyola, va ser transformada en una plaça (plaça) pels nous governants, que van construir temples i mansions catòlics sobre les ruïnes dels antics palaus inques. En aquesta plaça, Túpac Amaru II va ser executat el 1781 així com el cacic Bernardo Tambohuacso, Mateo Pumacahua i diversos h...Llegeix més

La Plaça d'Armes de Cusco es troba a la ciutat de Cusco, Perú . Situat al centre històric de la ciutat és el principal espai públic de la vila des d'abans de la seva fundació espanyola l'any 1534.

Els estudis geològics realitzats a la zona mostren que originàriament tenia un pantà, travessat pel riu Saphy (actualment canalitzat i cobert). Durant l'imperi inca, aquest pantà es va dessecar i es va transformar en el centre administratiu, religiós i cultural de la capital imperial. Era el lloc on es feien tot tipus de cerimònies i es celebraven les victòries de l'exèrcit inca. Després de la conquesta espanyola, va ser transformada en una plaça (plaça) pels nous governants, que van construir temples i mansions catòlics sobre les ruïnes dels antics palaus inques. En aquesta plaça, Túpac Amaru II va ser executat el 1781 així com el cacic Bernardo Tambohuacso, Mateo Pumacahua i diversos herois més de la independència del Perú.

Avui és el nucli central del Cusco modern, envoltat de restaurants turístics, joieries, agències de viatges i les mateixes esglésies catòliques construïdes durant el període colonial i que constitueixen dos dels monuments més importants de la ciutat: la Catedral de Cusco i l'Església de la Companyia de Jesús.

Des de 1972, l'edifici forma part de la Zona Monumental del Cusco, declarada Monument Històric del Perú. Així mateix, l'any 1983, com a part del centre històric de la ciutat de Cusco, va passar a formar part de la zona central declarada per la UNESCO com a Patrimoni Cultural de la Humanitat.

Fotografies de:
Statistics: Position
2709
Statistics: Rank
44924

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Seguretat
863941527Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 6137
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Google street view

On puc dormir a prop de Plaza de Armas (Cusco) ?

Booking.com
517.321 visites en total, 9.229 Llocs d'interès, 405 Destinacions, 59 visites avui.