宁寿宫

( Palace of Tranquil Longevity )

El Palau de la Longevitat Tranquila (xinès: 寧壽宮), literalment, "palau de la vellesa pacífica",< /i> també anomenat Jardí de Qianlong, Palau de Qianlong, Districte de Qianlong o Palau de la Tranquil·litat i la Longevitat, és un palau de Pequín, Xina, situat a l'angle nord-est del Pati Interior de la Ciutat Prohibida.

La construcció del palau va començar per ordre de l'emperador Qianlong l'any 1771, en preparació per a la seva jubilació, tot i que el mateix emperador no es va traslladar mai al palau. Els seus bells apartaments, pavellons, portes i jardins compten amb "alguns dels espais més elegants en un moment àmpliament considerat com el cim del disseny d'interiors xinès". Al llarg de la dinastia Qing, el palau gairebé mai es va utilitzar, en gran part a causa del decret imperial de l'emperador Qianlong que ordenava que la seva retirada es mantingués inalterada.

Fotografies de:
Statistics: Position
5929
Statistics: Rank
14294

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Seguretat
164958273Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 7166
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Google street view

On puc dormir a prop de Palace of Tranquil Longevity ?

Booking.com
522.533 visites en total, 9.230 Llocs d'interès, 405 Destinacions, 117 visites avui.