北京鼓楼和钟楼

( La Torre del Timbal i la Torre de la Campana )

La Torre del Timbal i la Torre de la Campana són dos edificis molt propers que destaquen en l'skyline del nord de Pequín. S'hi pot arribar amb metro (línia Circle) baixant a l'estació de Gulou. Es troba en una zona d'hutongs. Van donar l'hora oficial fins al 1924 quan el darrer emperador (Pu Yi) va haver d'abandonar la Ciutat Prohibida. Antigament, de dia (cada dues hores nostres) el timbals marcaven l'hora mentre que de nit era la campana. Per al càlcul de les hores es feien servir clepsidres.

La Torre del Timbal fou construïda el 1272 en temps de Kublai Khan. L'actual Torre de la Campana fou reconstruïda, ja que l'anterior va sofrir un incendi 1747. Es diu que el toc de la campana de bronze es podia sentir a 20 quilòmetres de distància. Hi ha una llegenda que explica que el cosntructor de la campana no se'n sortia i la seva filla es va sacrificar i amb la seva sang es fa fondre una campana perfecta. Té una alçda de 47,9 metres.

Fotografies de:
Statistics: Position
1305
Statistics: Rank
91890

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Seguretat
964732185Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 3714
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Google street view

On puc dormir a prop de La Torre del Timbal i la Torre de la Campana ?

Booking.com
501.205 visites en total, 9.227 Llocs d'interès, 405 Destinacions, 1.095 visites avui.