Vikingskipshuset

( Museu de Vaixells Vikings d'Oslo )

El Museu de Vaixells Vikings (Noruec: Vikingskipshuset på Bygdøy) es troba a la península de Bygdøy a Oslo, Noruega. Forma part del Museu d'Història Cultural de la Universitat d'Oslo, i aixopluga les troballes arqueològiques de Tune, Gokstad (Sandefjord), Oseberg (Tønsberg) i del monticle del cementiri de Borre.

El 1913, el professor suec Gabriel Gustafson va proposar un edifici específic per a albergar les troballes de l'Era dels vikings, que van ser descobertes a finals del segle xix i principis del segle xx. Les naus Gokstad i Oseberg havien estat emmagatzemades en refugis temporals en la Universitat d'Oslo. Es va dur a terme un concurs d'arquitectura, i Arnstein Arneberg el va guanyar.

El passadís de la nau d'Oseberg va ser construït amb fons del Parlament de Noruega, i el vaixell es va traslladat dels refugis de la universitat l'any 1926. Els salons per a les naus de Gokstad i Tune es van completar l'any 1932. La construcció de l'última sala es va retardar, degut en part a la Segona Guerra Mundial, i es va completar l'any 1957. Alberga la major part de les altres troballes, majoritàriament d'Oseberg.[1]

«Vikingskipshuset». [Consulta: 13 maig 2017]].
Fotografies de:
Hofi0006 - CC BY-SA 3.0
Statistics: Position
2299
Statistics: Rank
56155

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Seguretat
895462173Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 5617
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Google street view

On puc dormir a prop de Museu de Vaixells Vikings d'Oslo ?

Booking.com
499.166 visites en total, 9.226 Llocs d'interès, 405 Destinacions, 321 visites avui.