چابهار

( Chabahar )

Chābahār Pronunciació  (persa: چابهار, balutxi: چھبار, romanitzat: čahbàr; trad. "quatre fonts" o "pou de primavera"; antigament Bandar Beheshtī) és la capital del comtat de Chabahar, província de Sistan i Baluchestan, Iran. És un port lliure (zona de lliure comerç) situat a la costa del golf d'Oman, i és la ciutat més al sud de l'Iran. La ciutat portuària germana de Gwadar a Balutxistan, Pakistan, es troba a uns 170 quilòmetres (110 milles) a l'est de Chabahar.

La ciutat està situada a la costa de Makran de la província iraniana de Sistan i Baluchestan, i està designada oficialment com a "Zona Industrial i de Lliure Comerç" pel go...Llegeix més

Chābahār Pronunciació  (persa: چابهار, balutxi: چھبار, romanitzat: čahbàr; trad. "quatre fonts" o "pou de primavera"< /span>; antigament Bandar Beheshtī) és la capital del comtat de Chabahar, província de Sistan i Baluchestan, Iran. És un port lliure (zona de lliure comerç) situat a la costa del golf d'Oman, i és la ciutat més al sud de l'Iran. La ciutat portuària germana de Gwadar a Balutxistan, Pakistan, es troba a uns 170 quilòmetres (110 milles) a l'est de Chabahar.

La ciutat està situada a la costa de Makran de la província iraniana de Sistan i Baluchestan, i està designada oficialment com a "Zona Industrial i de Lliure Comerç" pel govern iranià. A causa del seu estat de zona lliure de comerç, la ciutat ha augmentat en importància en el comerç internacional. La gran majoria dels habitants de la ciutat són persones d'ètnia balutxe, que parlen la seva llengua nativa balutxi a més del persa, la majoria d'ells també entenen i parlen urdú i tenen més afinitat amb el Pakistan.

Fotografies de:
Statistics: Position (field_position)
2948
Statistics: Rank (field_order)
35735

Afegeix un nou comentari

Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Seguretat
153842679Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 8392

Google street view

444.613 visites en total, 9.073 Llocs d'interès, 403 Destinacions, 21 visites avui.