Cap Ferret (anglès: Cap Ferret) és un cap, situat a l'extrem sud de la comuna de Lège-Cap-Ferret al departament francès de Gironda i a la regió de la Nova Aquitània. El cap pren la forma d'un espit, que separa l'oceà Atlàntic de la badia d'Arcachon. Al mateix temps, l'entrada a la badia d'Arcachon separa Cap Ferret de la localitat turística d'Arcachon.

Cap Ferret és famós pel seu far i com a complex turístic de luxe que ha conservat el seu ambient natural al cor de les Landes de Gascunya i el País de Buch. També és famosa per la seva activitat d'ostreicole i nombrosos llocs de degustació.

Cap Ferret és accessible per carretera des del nord i amb ferri de passatgers des d'Arcachon. El Tramway du Cap-Ferret, un ferrocarril de via estreta que funciona amb gasoil, enllaça l'aterratge del ferri a Bélisaire, a la vora de la badia d'Arcachon, amb les platges de la costa atlàntica.

Fotografies de:
Jeramey Jannene from Milwaukee, WI, United States of America - CC BY 2.0
Statistics: Position
5811
Statistics: Rank
22462

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Seguretat
678395214Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 4756
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Google street view

On puc dormir a prop de Cap Ferret ?

Booking.com
523.523 visites en total, 9.230 Llocs d'interès, 405 Destinacions, 117 visites avui.