Biete Maryam

Biete Maryam és una de les esglésies monolítices tallades a la roca, Lalibela de l'església ortodoxa etíop Tewahedo. Forma part del Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO a Lalibela.

Com les altres esglésies de Lalibela, es desconeix la seva data precisa de construcció, tot i que es va construir no abans del segle VII dC (durant el Regne d'Axum) i no més tard del segle XIII dC (durant la dinastia salomònica i Imperi Etíop). Les esglésies de Lalibela, inclosa Biete Maryam, s'atribueixen tradicionalment a haver estat construïdes durant el regnat del governant de la dinastia Zagwe Gebre Mesqel Lalibela (r. ca. 1181–1221). Les anàlisis arqueològiques han descobert que les ruïnes de les fortificacions defensives daten aproximadament del segle VIII dC, mentre que les esglésies monolítices tallades a la roca es van construir en dues etapes: la primera des del segle XI fins a principis del XII, i la segona fase des de finals del XII fins al segle XII. principis del segle XIII...Llegeix més

Biete Maryam és una de les esglésies monolítices tallades a la roca, Lalibela de l'església ortodoxa etíop Tewahedo. Forma part del Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO a Lalibela.

Com les altres esglésies de Lalibela, es desconeix la seva data precisa de construcció, tot i que es va construir no abans del segle VII dC (durant el Regne d'Axum) i no més tard del segle XIII dC (durant la dinastia salomònica i Imperi Etíop). Les esglésies de Lalibela, inclosa Biete Maryam, s'atribueixen tradicionalment a haver estat construïdes durant el regnat del governant de la dinastia Zagwe Gebre Mesqel Lalibela (r. ca. 1181–1221). Les anàlisis arqueològiques han descobert que les ruïnes de les fortificacions defensives daten aproximadament del segle VIII dC, mentre que les esglésies monolítices tallades a la roca es van construir en dues etapes: la primera des del segle XI fins a principis del XII, i la segona fase des de finals del XII fins al segle XII. principis del segle XIII.

Fotografies de:
Statistics: Position
1328
Statistics: Rank
89848

Afegeix un nou comentari

Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Seguretat
481697253Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 4554

Google street view

On puc dormir a prop de Biete Maryam ?

Booking.com
483.022 visites en total, 9.176 Llocs d'interès, 404 Destinacions, 41 visites avui.