Belogradchik Fortress

Белоградчишка крепост

( Belogradchik Fortress )

La Fortalesa de Belogradchik (en búlgar: Белоградчишка крепост, Belogradchishka krepost), també coneguda com a Kaleto (Калето, "la fortalesa" del turc kale), és una antiga fortalesa situada al vessant nord de les muntanyes dels Balcans, a prop de la ciutat búlgara de Belogradchik al nord-oest i és el principal centre cultural de la ciutat. i atracció turística històrica, que dibuixa, juntament amb les roques de Belogradchik, el principal flux de turistes a la regió. És un dels reductes més ben conservats de Bulgària i un monument cultural d'importància nacional.

Els murs de la fortalesa tenen més de 2 metres (6,6 fts) de gruix a la base i arriben fins a 12 m (39 fts) d'alçada. Existeixen tres patis fortificats separats connectats entre si a través de portes. La fortalesa té una superfície total de 10.210 metres quadrats (109.900 sq ft). La fortalesa de Belogradchik va ser reconstruïda per convertir-se més tard en un monument...Llegeix més

La Fortalesa de Belogradchik (en búlgar: Белоградчишка крепост, Belogradchishka krepost), també coneguda com a Kaleto< /b> (Калето, "la fortalesa" del turc kale), és una antiga fortalesa situada al vessant nord de les muntanyes dels Balcans, a prop de la ciutat búlgara de Belogradchik al nord-oest i és el principal centre cultural de la ciutat. i atracció turística històrica, que dibuixa, juntament amb les roques de Belogradchik, el principal flux de turistes a la regió. És un dels reductes més ben conservats de Bulgària i un monument cultural d'importància nacional.

Els murs de la fortalesa tenen més de 2 metres (6,6 fts) de gruix a la base i arriben fins a 12 m (39 fts) d'alçada. Existeixen tres patis fortificats separats connectats entre si a través de portes. La fortalesa té una superfície total de 10.210 metres quadrats (109.900 sq ft). La fortalesa de Belogradchik va ser reconstruïda per convertir-se més tard en un monument cultural proclamat. Està gestionat per l'autoritat local del museu històric.

Fotografies de:
Yanko Malinov - CC BY-SA 4.0
Statistics: Position (field_position)
1449
Statistics: Rank (field_order)
1071

Afegeix un nou comentari

Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Seguretat
278519436Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 9797

Google street view