Tunnel View

Tunnel View és un mirador panoràmic de la ruta estatal 41 de Califòrnia al parc nacional de Yosemite. Els visitants han vist i documentat les vistes icòniques i àmplies de la vall de Yosemite des del mirador des de la seva obertura el 1933.

La gran àrea del mirador es troba directament a l'est del portal del túnel de Wawona, quan s'entra a la vall de Yosemite des de punts. sud. La vista mira cap a l'est a la vall de Yosemite i inclou elements circumdants, com ara la cara sud-oest d'El Capitan a l'esquerra, Half Dome a l'eix i Bridalveil Fall a la dreta.

Per a molts que arriben per carretera, aquesta és la primera vista impressionant, en sortir de sobte del llarg i fosc túnel, de la vall de Yosemite i el seu entorn. Una sortida amb aparcament permet deixar els vehicles enrere per agafar-ho tot. Aquí es troba el cap de la ruta, per a la ruta de senderisme cap al sud fins a Inspiration Point.

Fotografies de:
Statistics: Position
3898
Statistics: Rank
28588

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Seguretat
457839621Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 8568
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Google street view

On puc dormir a prop de Tunnel View ?

Booking.com
572.005 visites en total, 9.238 Llocs d'interès, 405 Destinacions, 432 visites avui.