Sigmaringen Castle

Schloss Sigmaringen

( Sigmaringen Castle )

Castell de Sigmaringen (alemany: Schloss Sigmaringen) va ser el castell príncep i seu del govern dels prínceps de Hohenzollern-Sigmaringen. Situat a la regió de l'Alb de Suàbia de Baden-Württemberg, Alemanya, aquest castell domina l'horitzó de la ciutat de Sigmaringen. El castell va ser reconstruït després d'un incendi el 1893, i només queden les torres de la fortalesa medieval anterior. Schloss Sigmaringen va ser una finca familiar de la família dels Hohenzollern de Suàbia, una branca cadet de la família dels Hohenzollern, de la qual provenien els emperadors alemanys i els reis de Prússia. Durant els últims mesos de la Segona Guerra Mundial, Schloss Sigmaringen va ser breument la seu del govern francès de Vichy després que França fos alliberada pels aliats. El castell i els museus es poden visitar durant tot l'any, però només amb visites guiades. Encara és propietat de la família Hohenzollern-Sigmaringen, encara que ja no hi res...Llegeix més

Castell de Sigmaringen (alemany: Schloss Sigmaringen) va ser el castell príncep i seu del govern dels prínceps de Hohenzollern-Sigmaringen. Situat a la regió de l'Alb de Suàbia de Baden-Württemberg, Alemanya, aquest castell domina l'horitzó de la ciutat de Sigmaringen. El castell va ser reconstruït després d'un incendi el 1893, i només queden les torres de la fortalesa medieval anterior. Schloss Sigmaringen va ser una finca familiar de la família dels Hohenzollern de Suàbia, una branca cadet de la família dels Hohenzollern, de la qual provenien els emperadors alemanys i els reis de Prússia. Durant els últims mesos de la Segona Guerra Mundial, Schloss Sigmaringen va ser breument la seu del govern francès de Vichy després que França fos alliberada pels aliats. El castell i els museus es poden visitar durant tot l'any, però només amb visites guiades. Encara és propietat de la família Hohenzollern-Sigmaringen, encara que ja no hi resideixen.

Fotografies de:
Statistics: Position (field_position)
1451
Statistics: Rank (field_order)
1092

Afegeix un nou comentari

Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Seguretat
287961354Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 5768

Google street view