Shanti Stupa, Pokhara

Pokhara Shanti Stupa és un monument budista al turó Anadu de l'antic Comitè de Desenvolupament del Poble Pumdi Bhumdi, al districte de Kaski, Nepal (avui forma part de la ciutat de Pokhara).

Shanti Stupa a Pokhara va ser construïda pel monjo Nipponzan-Myōhōji Morioka Sonin amb partidaris locals sota la guia de Nichidatsu Fujii, un monjo budista i fundador de Nipponzan-Myōhōji. Shanti és una paraula sànscrita que significa pau, també molt utilitzada en les llengües nepalès i hindi, i Shanti Stupa significa pagoda de la pau. El santuari Shanti Stupa es va construir com a símbol de pau. Situat a l'alçada de 1100 metres al turó Anadu, Nichidatsu Fujii va col·locar la primera pedra juntament amb les relíquies del Buda el 12 de setembre de 1973. El Nepal té dues de les vuitanta pagodes de la pau del món: Shanti Stupa a Lumbini, el bressol de la Buda i Shanti Stupa a Pokhara. Shanti Stupa a Pokhara també s'ha convertit en una atracció turística. Ofereix una vista panoràmica d...Llegeix més

Pokhara Shanti Stupa és un monument budista al turó Anadu de l'antic Comitè de Desenvolupament del Poble Pumdi Bhumdi, al districte de Kaski, Nepal (avui forma part de la ciutat de Pokhara).

Shanti Stupa a Pokhara va ser construïda pel monjo Nipponzan-Myōhōji Morioka Sonin amb partidaris locals sota la guia de Nichidatsu Fujii, un monjo budista i fundador de Nipponzan-Myōhōji. Shanti és una paraula sànscrita que significa pau, també molt utilitzada en les llengües nepalès i hindi, i Shanti Stupa significa pagoda de la pau. El santuari Shanti Stupa es va construir com a símbol de pau. Situat a l'alçada de 1100 metres al turó Anadu, Nichidatsu Fujii va col·locar la primera pedra juntament amb les relíquies del Buda el 12 de setembre de 1973. El Nepal té dues de les vuitanta pagodes de la pau del món: Shanti Stupa a Lumbini, el bressol de la Buda i Shanti Stupa a Pokhara. Shanti Stupa a Pokhara també s'ha convertit en una atracció turística. Ofereix una vista panoràmica de la serralada de l'Annapurna, la ciutat de Pokhara i el llac Fewa.

Fotografies de:
Prakaz wiki - Public domain
Statistics: Position
805
Statistics: Rank
130688

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Seguretat
129635478Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 4519
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Google street view

On puc dormir a prop de Shanti Stupa, Pokhara ?

Booking.com
493.428 visites en total, 9.221 Llocs d'interès, 405 Destinacions, 234 visites avui.