Shanti Stupa, Pokhara

विश्व शान्ति स्तूप

( Shanti Stupa, Pokhara )

Pokhara Shanti Stupa és un monument budista al turó Anadu de l'antic Comitè de Desenvolupament del Poble Pumdi Bhumdi, al districte de Kaski, Nepal (avui forma part de la ciutat de Pokhara).

Shanti Stupa a Pokhara va ser construïda pel monjo Nipponzan-Myōhōji Morioka Sonin amb partidaris locals sota la guia de Nichidatsu Fujii, un monjo budista i fundador de Nipponzan-Myōhōji. Shanti és una paraula sànscrita que significa pau, també molt utilitzada en les llengües nepalès i hindi, i Shanti Stupa significa pagoda de la pau. El santuari Shanti Stupa es va construir com a símbol de pau. Situat a l'alçada de 1100 metres al turó Anadu, Nichidatsu Fujii va col·locar la primera pedra juntament amb les relíquies del Buda el 12 de setembre de 1973. El Nepal té dues de les vuitanta pagodes de la pau del món: Shanti Stupa a Lumbini, el bressol de la Buda i Shanti Stupa a Pokhara. Shanti Stupa a Pokhara també s'ha convertit en una atracció turística. Ofereix una vista panoràmica d...Llegeix més

Pokhara Shanti Stupa és un monument budista al turó Anadu de l'antic Comitè de Desenvolupament del Poble Pumdi Bhumdi, al districte de Kaski, Nepal (avui forma part de la ciutat de Pokhara).

Shanti Stupa a Pokhara va ser construïda pel monjo Nipponzan-Myōhōji Morioka Sonin amb partidaris locals sota la guia de Nichidatsu Fujii, un monjo budista i fundador de Nipponzan-Myōhōji. Shanti és una paraula sànscrita que significa pau, també molt utilitzada en les llengües nepalès i hindi, i Shanti Stupa significa pagoda de la pau. El santuari Shanti Stupa es va construir com a símbol de pau. Situat a l'alçada de 1100 metres al turó Anadu, Nichidatsu Fujii va col·locar la primera pedra juntament amb les relíquies del Buda el 12 de setembre de 1973. El Nepal té dues de les vuitanta pagodes de la pau del món: Shanti Stupa a Lumbini, el bressol de la Buda i Shanti Stupa a Pokhara. Shanti Stupa a Pokhara també s'ha convertit en una atracció turística. Ofereix una vista panoràmica de la serralada de l'Annapurna, la ciutat de Pokhara i el llac Fewa.

Fotografies de:
Prakaz wiki - Public domain
Zones
Statistics: Position (field_position)
795
Statistics: Rank (field_order)
2016

Afegeix un nou comentari

Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Seguretat
387924165Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 5281

Google street view