Hippie trail

( Ruta hippie )

La ruta hippie és una expressió utilitzada per descriure el trajecte recorregout pels hippies als anys 1960-70, d'Europa a Àsia o a la inversa.

La finalitat d'aquests viatges podia ser les ganes de descobrir i d'adoptar el mode de vida i les filosofies asiàtiques, però el viatge també estava motivat pel simple rebuig a la vida sedentària. El voyage ('viatge'), organitzat de forma autònoma amb mitjans limitats acabava de vegades a l'extrem de la pobresa. El 5 d'agost del 1970, The Times anunciava: Uns hippies pidolen com gossos a l'Afganistan. L'entrada a l'Afganistan marca el començament d'una zona on l'haixix es ven lliurement. Molts joves occidentals s'enfonsen en el consum de drogues dures, tot i que el clixé està lluny de ser una generalitat. D'altres continuen llur exploració etnogràfica fins a la Meca dels viatgers a motxilla: Katmandú, on convergeixen molts milers de hippies a partir del 1966. Per als menys afortunats o els més maldes...Llegeix més

La ruta hippie és una expressió utilitzada per descriure el trajecte recorregout pels hippies als anys 1960-70, d'Europa a Àsia o a la inversa.

La finalitat d'aquests viatges podia ser les ganes de descobrir i d'adoptar el mode de vida i les filosofies asiàtiques, però el viatge també estava motivat pel simple rebuig a la vida sedentària. El voyage ('viatge'), organitzat de forma autònoma amb mitjans limitats acabava de vegades a l'extrem de la pobresa. El 5 d'agost del 1970, The Times anunciava: Uns hippies pidolen com gossos a l'Afganistan. L'entrada a l'Afganistan marca el començament d'una zona on l'haixix es ven lliurement. Molts joves occidentals s'enfonsen en el consum de drogues dures, tot i que el clixé està lluny de ser una generalitat. D'altres continuen llur exploració etnogràfica fins a la Meca dels viatgers a motxilla: Katmandú, on convergeixen molts milers de hippies a partir del 1966. Per als menys afortunats o els més maldestres, el viatge pot tenir com a objectiu les Balears, Marroc o fins i tot Amsterdam.

Fotografies de:
M. Michael - CC BY-SA 3.0
Statistics: Position
1270
Statistics: Rank
92966

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Seguretat
195236874Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 9692
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Google street view

On puc dormir a prop de Ruta hippie ?

Booking.com
549.212 visites en total, 9.238 Llocs d'interès, 405 Destinacions, 415 visites avui.