Dry Tortugas National Park

( Parc Nacional de les Tortugues Seques )

El Parc Nacional de les Tortugues Seques (Dry Tortugas National Park) és un parc nacional dels Estats Units localitzat a Florida. Es compon d'un conjunt de set petites illes, les Dry Tortugas, compostes d'esculls i sorra i les aigües properes situades a uns 113 quilòmetres a l'oest de Key West a l'arxipèlag Florida Keys (Cais de la Florida) al golf de Mèxic. És un dels més remots i inaccessibles dels parcs nacionals de l'est dels Estats Units.

Les illes van ser anomenades Las Tortugas originalment per Juan Ponce de León en el moment del seu descobriment, a causa de la gran abundància de tortugues marines.[1] Va ser designada com una zona marítima protegida per salvaguardar els valuosos recursos costaners i marítims que aquestes petites illes ofereixen. La zona marítima protegida de les Dry Tortugas es presenta com un model per als anys futurs. Actualment és un lloc d'oci on es pot explorar bussejant els seus esculls d'escassa profunditat que envolten l'illa i visitar el seu històric Fort Jefferson. La seva conservació està equilibrada amb les múltiples activitats comercials i recreatives que es realitzen en aquest arxipèlag.

Stewart, George. Names on the Land: A Historical Account of Place-Naming in the United States. Nova York: Random House, 1945, p. 13. ISBN 1590172736.  (anglès)
Fotografies de:
Statistics: Position
1870
Statistics: Rank
66365

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Seguretat
325189764Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 6582
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Google street view

On puc dormir a prop de Parc Nacional de les Tortugues Seques ?

Booking.com
496.492 visites en total, 9.224 Llocs d'interès, 405 Destinacions, 1.010 visites avui.