숭례문

( Namdaemun )

Namdaemun (coreà: xinès; Hanja: 南大門, lit. 'South Great Gate'), coneguda oficialment com a Sungnyemun (coreà: 숭례문; Hanja: Idioma coreà, llegit. 'Honoring Propriety Gate'), és una de les vuit portes del mur de la fortalesa de Seül, Corea del Sud, que va envoltar la ciutat durant la dinastia Joseon. L'històric mercat de Namdaemun, obert les 24 hores, es troba a Jung-gu, entre l'estació de Seül i la plaça de Seül.

La porta, que data del segle XIV, és una porta d'entrada històrica d'estil pagoda i està designada com el primer tresor nacional de Corea del S...Llegeix més

Namdaemun (coreà: xinès; Hanja: 南大門, lit. 'South Great Gate'), coneguda oficialment com a Sungnyemun (coreà: 숭례문< /span>; Hanja: Idioma coreà, llegit. < /abbr> 'Honoring Propriety Gate'), és una de les vuit portes del mur de la fortalesa de Seül, Corea del Sud, que va envoltar la ciutat durant la dinastia Joseon. L'històric mercat de Namdaemun, obert les 24 hores, es troba a Jung-gu, entre l'estació de Seül i la plaça de Seül.

La porta, que data del segle XIV, és una porta d'entrada històrica d'estil pagoda i està designada com el primer tresor nacional de Corea del Sud. Va ser una de les tres principals portes d'accés a les muralles de la ciutat de Seül que tenia un circuit de pedra de 18,2 quilòmetres (11,3 milles) i fins a 6,1 metres (20 fts) d'alçada. Va ser construït per primera vegada l'últim any del regnat del rei Taejo de Joseon el 1398 i reconstruït el 1447.

L'any 2008, la pagoda de fusta que hi havia al cim de la porta va ser greument danyada per un incendi. Les obres de restauració de la porta van començar el febrer de 2010 i van finalitzar el 29 d'abril de 2013. La porta es va reobrir el 4 de maig de 2013.

Fotografies de:
Statistics: Position
4001
Statistics: Rank
27567

Afegeix un nou comentari

Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Seguretat
689754213Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 3744

Google street view

On puc dormir a prop de Namdaemun ?

Booking.com
483.514 visites en total, 9.176 Llocs d'interès, 404 Destinacions, 104 visites avui.