Historic Monuments and Sites in Kaesong

개성역사유적지구

( Historic Monuments and Sites in Kaesong )

Monuments i llocs històrics de Kaesong és un lloc del Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO a Kaesong, Corea del Nord. El lloc consta de 12 components separats, que en conjunt testimonien la història i la cultura de la dinastia Koryo dels segles X al XIV. El disseny geomàntic de l'antiga capital de Kaesong, els seus palaus, institucions i complex de tombes, murs defensius i portes encarnen els valors polítics, culturals, filosòfics i espirituals d'una època crucial en la història de la regió. Els monuments inscrits també inclouen un observatori astronòmic i meteorològic, dues escoles (entre elles una dedicada a l'educació dels funcionaris nacionals) i esteles commemoratives. El lloc testimonia la transició del budisme al neoconfucianisme a l'Àsia oriental i l'assimilació dels valors culturals, espirituals i polítics dels estats que existien abans de la unificació de Corea sota la dinastia Koryo. La integració dels conceptes budistes, confucians...Llegeix més

Monuments i llocs històrics de Kaesong és un lloc del Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO a Kaesong, Corea del Nord. El lloc consta de 12 components separats, que en conjunt testimonien la història i la cultura de la dinastia Koryo dels segles X al XIV. El disseny geomàntic de l'antiga capital de Kaesong, els seus palaus, institucions i complex de tombes, murs defensius i portes encarnen els valors polítics, culturals, filosòfics i espirituals d'una època crucial en la història de la regió. Els monuments inscrits també inclouen un observatori astronòmic i meteorològic, dues escoles (entre elles una dedicada a l'educació dels funcionaris nacionals) i esteles commemoratives. El lloc testimonia la transició del budisme al neoconfucianisme a l'Àsia oriental i l'assimilació dels valors culturals, espirituals i polítics dels estats que existien abans de la unificació de Corea sota la dinastia Koryo. La integració dels conceptes budistes, confucians, taoistes i geomàntics es manifesta en la planificació del lloc i l'arquitectura dels seus monuments. El lloc del Patrimoni Mundial va ser inscrit a la Llista del Patrimoni Mundial l'any 2013 sota els criteris (ii) i (iii). El jaciment té una superfície de 494,2 ha amb una zona d'amortiment de 5.222,1 ha.

Fotografies de:
David Stanley - CC BY 2.0
Statistics: Position (field_position)
575
Statistics: Rank (field_order)
2343

Afegeix un nou comentari

Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Seguretat
894271635Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 7985

Google street view