Чесменская церковь

( Chesme Church )

L'Església de Chesme (en rus: Чесменская церковь; nom complet Església de Sant Joan Baptista al Palau de Chesme, també anomenada Església de la Nativitat de Sant Joan Baptista, en rus: це́рковь Рождества́ Иоа́нна Предте́чи при Чедте́чи при Чедте́чи при Чедте́чи при Чедте́чи при Че́сменскоц> Дврицом> Дврком> al carrer Lensoveta 12, a Sant Petersburg, Rússia. Va ser construït per l'arquitecte de la cort rus Yury Felten l'any 1780, sota la direcció de Caterina la Gran, emperadriu de Rússia. Una església commemorativa, es va erigir al costat del Palau de Chesme (en rus: Чесменский дворец: danyada durant el setge de Leningrad i restaurada el 1946) entre Sant Petersburg i Tsarskoie Selo per commemorar l'aniversari de la victòria de Rússia el 1770 sobre les forces turques a la badia de Chesme (en turc: Çeşme) al mar Egeu durant la guerra russo-turca de 17...Llegeix més

L'Església de Chesme (en rus: Чесменская церковь; nom complet Església de Sant Joan Baptista al Palau de Chesme, també anomenada Església de la Nativitat de Sant Joan Baptista, en rus: це́рковь Рождества́ Иоа́нна Предте́чи при Чедте́чи при Чедте́чи при Чедте́чи при Чедте́чи при Че́сменскоц> Дврицом> Дврком> al carrer Lensoveta 12, a Sant Petersburg, Rússia. Va ser construït per l'arquitecte de la cort rus Yury Felten l'any 1780, sota la direcció de Caterina la Gran, emperadriu de Rússia. Una església commemorativa, es va erigir al costat del Palau de Chesme (en rus: Чесменский дворец: danyada durant el setge de Leningrad i restaurada el 1946) entre Sant Petersburg i Tsarskoie Selo per commemorar l'aniversari de la victòria de Rússia el 1770 sobre les forces turques a la badia de Chesme (en turc: Çeşme) al mar Egeu durant la guerra russo-turca de 1768-1774.

L'església i el palau de Chesme van ser les primeres construccions neogòtiques a la zona de Sant Petersburg. Considerada per alguns com l'església més impressionant de Sant Petersburg, és un exemple rar de la influència del neogòtic molt primerenc en l'arquitectura de l'església russa.

Fotografies de:
Statistics: Position
794
Statistics: Rank
129667

Afegeix un nou comentari

Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Seguretat
714359268Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 9937

Google street view

On puc dormir a prop de Chesme Church ?

Booking.com
478.795 visites en total, 9.164 Llocs d'interès, 404 Destinacions, 4 visites avui.