Lejr eventyr

( Camp Adventure )

Camp Adventure USA és un programa dirigit per la Universitat del Nord d'Iowa que envia estudiants universitaris nord-americans a bases militars americanes, ambaixades i instal·lacions militars britàniques a tot el món. A aquests alumnes se'ls ensenya a "Crear moments màgics que durin tota la vida". Organitzen campaments de dia, classes de natació, així com campaments nocturns i esportius per als fills del personal militar, d'entre 0 i 18 anys. Els consellers també actuen com a socorristes dels fills del personal militar estacionat a les bases.

Camp Adventure es va fundar a la Universitat d'Oregon l'any 1985. En els seus inicis, el programa va enviar 12 estudiants a tres llocs de Corea. El 1997, va enviar aproximadament 600 estudiants a 118 centres de programes en 16 països, inclosos el Regne Unit, Rússia, Alemanya, Itàlia, Espanya, Bèlgica, els Països Baixos, Corea, Japó, Okinawa, Hong Kong, la República Popular de la Xina, Taiwan i els Estats Units. El 2011, va enviar...Llegeix més

Camp Adventure USA és un programa dirigit per la Universitat del Nord d'Iowa que envia estudiants universitaris nord-americans a bases militars americanes, ambaixades i instal·lacions militars britàniques a tot el món. A aquests alumnes se'ls ensenya a "Crear moments màgics que durin tota la vida". Organitzen campaments de dia, classes de natació, així com campaments nocturns i esportius per als fills del personal militar, d'entre 0 i 18 anys. Els consellers també actuen com a socorristes dels fills del personal militar estacionat a les bases.

Camp Adventure es va fundar a la Universitat d'Oregon l'any 1985. En els seus inicis, el programa va enviar 12 estudiants a tres llocs de Corea. El 1997, va enviar aproximadament 600 estudiants a 118 centres de programes en 16 països, inclosos el Regne Unit, Rússia, Alemanya, Itàlia, Espanya, Bèlgica, els Països Baixos, Corea, Japó, Okinawa, Hong Kong, la República Popular de la Xina, Taiwan i els Estats Units. El 2011, va enviar aproximadament 1.300 estudiants a 20 països. A finals de 2019, més de 1.400 estudiants estaven treballant a Camp Adventure en més de 120 ubicacions de més de 17 països. Alguns dels llocs més grans es trobaven a Oahu, Hawaii; Okinawa, Japó; i Alemanya. Es van establir nous llocs gairebé cada any. Totes les ubicacions variaven molt en allotjament, nombre de campistes, estils de campament, etc.

Tots els assessors de Camp Adventure estan formats en jocs, cançons, sketches i primers auxilis, socorrisme, informes obligatoris, RCP, DEA i patògens transmesos per la sang, així com com afrontar els problemes que molts nens militars tenen a causa de l'aïllament, els moviments freqüents i la professió perillosa dels seus pares. El personal aquàtic també està format en Instruccions de seguretat aquàtica, així com altres habilitats aquàtiques extenses. Hi ha altres especialitats, com ara Sports Camp, Teen Center (entre 13 i 18 anys) i CDC (Child Development Center per a 0-5 anys). Els llocs de pràctiques del personal de desenvolupament infantil també estaven oberts als semestres de tardor i primavera, així com durant les vacances d'hivern i d'estiu a moltes ubicacions.

Els consellers s'entrenen durant uns quants mesos durant el semestre de primavera a la Universitat de Northern Iowa i altres universitats d'arreu del país, incloses la Universitat Estatal de Califòrnia, Chico, Universitat Estatal de Califòrnia, Sacramento, Universitat de Califòrnia, Davis, Florida A & M University, Iowa State University, University of Iowa, University of Oregon, Oregon State University, San Diego State University, University of Toledo i Washington State University. Després van ser enviats a la destinació per a l'estiu, normalment durant 10 setmanes. Els consellers van informar directament al director del campament in situ, que va informar al coordinador del projecte, que va supervisar diversos llocs a la mateixa regió geogràfica. El coordinador del projecte va informar al director del programa, que va supervisar tots els llocs i tots els programes d'un continent. Els estudiants eren responsables del seu propi passaport i visats, però el programa proporcionava transport, allotjament i menjar i una subvenció de 25 dòlars al dia. Es va realitzar una àmplia comprovació dels antecedents de tots els sol·licitants d'assessor. Tots els directors tenen almenys 21 anys, i els consellers de campaments tenen com a mínim 18 anys, i tots els coordinadors de projectes i directors de programes tenien un títol de batxillerat i normalment estaven matriculats a l'escola de postgrau.

Tot i que el programa es va basar a la Universitat del Nord d'Iowa, els estudiants de Camp Adventure Youth Services provenen de més de 80 col·legis i universitats per participar en aquest programa d'aprenentatge servei que els va permetre adquirir habilitats i experiència relacionades amb la joventut. serveis i gestió de programes.

Els assessors reben fins a 12 hores de crèdit universitari per participar en el programa.

El 6 de març de 2020, Camp Adventure va anunciar que es cancel·larien tots els programes d'estiu del 2020 i que tot el personal que es troba actualment al camp seria retirat a causa de la COVID-19. Els participants de Camp Adventure van ser informats de la cancel·lació del programa d'estiu de Camp Adventure 2020 el 12 de març de 2020.

A través de 35 anys de funcionament, Camp Adventure continua atenent les necessitats de les famílies dels militars. Els estudiants universitaris adquireixen experiència laboral i van ampliar la seva comprensió del món.

Fotografies de:
Stig Nygaard from Copenhagen, Denmark - CC BY 2.0
Statistics: Position
7965
Statistics: Rank
5105

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Seguretat
817265943Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 5854
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Google street view

On puc dormir a prop de Camp Adventure ?

Booking.com
523.562 visites en total, 9.230 Llocs d'interès, 405 Destinacions, 157 visites avui.