Burg Kreuzenstein

Burg Kreuzenstein és un castell a prop de Leobendorf a la Baixa Àustria, Àustria. Burg Kreuzenstein es troba a 265 metres sobre el nivell del mar. Va ser construït sobre les restes d'un antic castell medieval que va caure en mal estat i que va ser enderrocat durant la Guerra dels Trenta Anys. Destinada a ser una volta familiar per a la família Wilczek, va ser reconstruïda al segle XIX pel comte Nepomuk Wilczek amb diners de les grans mines de carbó de la família de Silèsia. Kreuzenstein és interessant perquè es va construir a partir de seccions d’estructures medievals comprades per la família d’arreu d’Europa per formar un castell d’aspecte autèntic. Així, el castell pot ser considerat una estructura medieval "neo-" i "original". El castell de vegades s’utilitza com a ubicació per a pel·lícules.

Aquest castell de vegades es confon amb el castell medieval Burg Liechtenstein, on es va rodar la pel·lícula Els tres mosqueters el 1993.

Fotografies de:
Statistics: Position
841
Statistics: Rank
128646

Afegeix un nou comentari

Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Seguretat
825614793Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 2316

Google street view

On puc dormir a prop de Burg Kreuzenstein ?

Booking.com
489.536 visites en total, 9.196 Llocs d'interès, 404 Destinacions, 9 visites avui.