Biosphere 2

Biosphere 2 és una instal·lació d'investigació científica del sistema terrestre nord-americana situada a Oracle, Arizona. La seva missió és servir com a centre d'investigació, divulgació, ensenyament i aprenentatge al llarg de la vida sobre la Terra, els seus sistemes vius i el seu lloc a l'univers. Es tracta d'una estructura de 3,14 acres (1,27 hectàrees) construïda originalment per ser un sistema ecològic artificial, materialment tancat, o vivari. Continua sent el sistema ecològic tancat més gran que s'ha creat mai.

Construït entre 1987 i 1991, Biosphere 2 va ser originalment pensat per demostrar la viabilitat dels sistemes ecològics tancats per donar suport i mantenir la vida humana a l'espai exterior com a substitut de la Terra. biosfera. Va ser dissenyat per explorar la xarxa d'interaccions dins dels sistemes de vida en una estructura amb diferents àrees basades en diversos biomes biològics. A més dels diversos biomes i habitatges per a les persones, hi havia una à...Llegeix més

Biosphere 2 és una instal·lació d'investigació científica del sistema terrestre nord-americana situada a Oracle, Arizona. La seva missió és servir com a centre d'investigació, divulgació, ensenyament i aprenentatge al llarg de la vida sobre la Terra, els seus sistemes vius i el seu lloc a l'univers. Es tracta d'una estructura de 3,14 acres (1,27 hectàrees) construïda originalment per ser un sistema ecològic artificial, materialment tancat, o vivari. Continua sent el sistema ecològic tancat més gran que s'ha creat mai.

Construït entre 1987 i 1991, Biosphere 2 va ser originalment pensat per demostrar la viabilitat dels sistemes ecològics tancats per donar suport i mantenir la vida humana a l'espai exterior com a substitut de la Terra. biosfera. Va ser dissenyat per explorar la xarxa d'interaccions dins dels sistemes de vida en una estructura amb diferents àrees basades en diversos biomes biològics. A més dels diversos biomes i habitatges per a les persones, hi havia una àrea agrícola i un espai de treball per estudiar les interaccions entre els humans, l'agricultura, la tecnologia i la resta de la natura com un nou tipus de laboratori per a l'estudi de l'ecologia global. La seva missió era un experiment de tancament de dos anys amb una tripulació de vuit humans ("biospherians"). A llarg termini es va veure com un precursor per obtenir coneixements sobre l'ús de biosferes tancades en la colonització espacial. Com a instal·lació ecològica experimental va permetre l'estudi i la manipulació d'un mini sistema biosfèric sense danyar la biosfera terrestre.

Les seves set àrees de bioma eren una selva tropical de 1.900 metres quadrats (20.000 peus quadrats), un oceà de 850 metres quadrats (9.100 peus quadrats) amb un escull de corall, un escull de corall de 450 metres quadrats (4.800 metres quadrats). aiguamolls de manglars, un prat de sabana de 1300 metres quadrats (14.000 peus quadrats), un desert de boira de 1.400 metres quadrats (15.000 peus quadrats) i dos biomes antropogènics: un 2.500 metres quadrats (2.500 metres quadrats) sistema agrícola i un hàbitat humà amb espais de vida, laboratoris i tallers. Sota terra hi havia una gran part de la infraestructura tècnica. L'aigua de calefacció i refrigeració circulava a través de sistemes de canonades independents i d'entrada solar passiva a través dels panells de marc de vidre que cobrien la major part de la instal·lació, i es va subministrar energia elèctrica a Biosphere 2 des d'un centre d'energia de gas natural in situ.

Biosphere 2. només es va utilitzar dues vegades per als seus propòsits originals com a experiment de sistema tancat: una vegada entre 1991 i 1993, i la segona entre març i setembre de 1994. Ambdós intents, tot i que van ser molt publicitats, van trobar problemes, com ara baixes quantitats d'aliment i oxigen, morts de molts animals i plantes incloses a l'experiment (tot i que això es va preveure ja que el projecte va utilitzar una estratègia de "empaquetament d'espècies" deliberadament anticipant pèrdues a mesura que es desenvolupaven els biomes), tensions dinàmiques de grup entre la tripulació resident, fora de la política i una lluita de poder sobre la gestió i direcció del projecte. No obstant això, els experiments de tancament van establir rècords mundials en sistemes ecològics tancats, producció agrícola, millores de salut amb la dieta alta en nutrients i baixa en calories que seguia la tripulació i coneixements sobre l'autoorganització dels sistemes biòmics complexos i la dinàmica atmosfèrica. El segon experiment de tancament va aconseguir una suficiència alimentària total i no va requerir injecció d'oxigen.

El juny de 1994, durant la meitat del segon experiment, es va dissoldre l'empresa gestora, Space Biosphere Ventures, i la instal·lació es va dissoldre. deixat en els llimbs. La Universitat de Columbia va assumir la gestió de la instal·lació l'any 1995 i la va utilitzar per dur a terme experiments fins al 2003. Aleshores semblava estar en perill de ser enderrocada per donar lloc a botigues d'habitatges i comerços, però la Universitat d'Arizona la va assumir per a la investigació el 2007. La Universitat d'Arizona va prendre la propietat total de l'estructura el 2011.

Fotografies de:
Statistics: Position
1249
Statistics: Rank
92911

Afegeix un nou comentari

Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Seguretat
436587921Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 6128

Google street view

On puc dormir a prop de Biosphere 2 ?

Booking.com
479.362 visites en total, 9.173 Llocs d'interès, 404 Destinacions, 85 visites avui.