قلعه بهستان

( Behestan Castle )

El castell de Behestan (en persa: قلعه بهستان) és un castell històric situat al comtat de Mahneshan a la província de Zanjan, Iran, prop de Poble de Behestan i al costat del riu Ghezel Ozan. El primer edifici d'aquest fort pertany a l'Imperi Sasànida, però va ser utilitzat en l'època islàmica i els segles V al VII dC. Les restes del castell de Behestan s'han registrat a la Llista del Patrimoni Nacional de l'Iran amb el número 1458. La data exacta d'aquest castell encara no està clara, de manera que en diversos textos s'ha atribuït el moment de la seva construcció al període dels medes, aquemènides i Sassànides. El castell de Behestan és un dels 20 castells històrics de la ciutat de Mahneshan de la província de Zanjan, el període del seu ús s'estima fins al segle V dC. Els governants d'aquella època, segons les condicions especials d'aquella època, van començar a construir aquest fort per defensar-se a ells mateixos i al poble dels enemics. El ...Llegeix més

El castell de Behestan (en persa: قلعه بهستان) és un castell històric situat al comtat de Mahneshan a la província de Zanjan, Iran, prop de Poble de Behestan i al costat del riu Ghezel Ozan. El primer edifici d'aquest fort pertany a l'Imperi Sasànida, però va ser utilitzat en l'època islàmica i els segles V al VII dC. Les restes del castell de Behestan s'han registrat a la Llista del Patrimoni Nacional de l'Iran amb el número 1458. La data exacta d'aquest castell encara no està clara, de manera que en diversos textos s'ha atribuït el moment de la seva construcció al període dels medes, aquemènides i Sassànides. El castell de Behestan és un dels 20 castells històrics de la ciutat de Mahneshan de la província de Zanjan, el període del seu ús s'estima fins al segle V dC. Els governants d'aquella època, segons les condicions especials d'aquella època, van començar a construir aquest fort per defensar-se a ells mateixos i al poble dels enemics. El castell té diverses plantes. Els pisos superiors del castell de Behestan es van construir per a la defensa i els pisos inferiors es van construir com a barris marginals i emmagatzematge d'aliments. Els constructors d'aquest castell, segons el pla original que tenien en ment, van començar a cavar muntanyes i a buidar roques i sòls, creant així sales. Amb el pas del temps, a mesura que augmentava el nombre d'habitacions, van anar incorporant passadissos de comunicació a l'edifici en forma de passadissos.

Fotografies de:
Hamidrezabazargani - CC BY-SA 4.0
Zones
Statistics: Position
3763
Statistics: Rank
30630

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Seguretat
291635487Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 3225
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Google street view

On puc dormir a prop de Behestan Castle ?

Booking.com
523.196 visites en total, 9.230 Llocs d'interès, 405 Destinacions, 340 visites avui.