Barrio Bellavista

El barri Bellavista (barri de Bellavista) és una zona que es troba entre el riu Mapocho i el turó de San Cristóbal a Santiago, Xile. És conegut com el barri bohemi de Santiago, amb nombrosos restaurants, botigues, galeries d'avantguarda, bars i discoteques. Molts dels intel·lectuals i artistes de la ciutat viuen a Bellavista, i la casa de Pablo Neruda a Santiago, La Chascona, es troba al barri. La zona és servida per l'estació de metro de Baquedano, situada a l'altra banda del riu cap al sud.

Bellavista és un lloc popular per comprar peces d'artesania fetes amb lapislàtzuli, una pedra semipreciosa que es troba principalment a Xile i l'Afganistan. Els caps de setmana, hi ha un mercat d'artesania nocturn que recorre Pío Nono. Un altre atractiu és la Parròquia de Santa Filomena també coneguda com la Parròquia de Santa Filomena. El Zoo Nacional de Xile es troba a l'entrada del turó de San Cristóbal.

Fotografies de:
Markabq - Public domain
Zones
Statistics: Position (field_position)
8680
Statistics: Rank (field_order)
1021

Afegeix un nou comentari

Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Seguretat
538462917Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 6644

Google street view

On puc dormir a prop de Barrio Bellavista ?

Booking.com
454.022 visites en total, 9.077 Llocs d'interès, 403 Destinacions, 34 visites avui.