Marathon Cup BTT

2020 està molt a la vora i és el moment de presentar una nova edició de la Marathon Cup BTT, un dels certàmens de bike-marathon més reconeguts i exitosos del nostre territori. El 2006 es va estrenar al nostre calendari i ha estat un referent en les proves de mitja distància des de llavors. La seva filosofia no ha canviat: oferir recorreguts atractius per comptar amb corredors capdavanters però accessibles per bikers que s'inicien en l'esport. Gràcies a un conjunt de seus consolidades al seu calendari cada any s'han pogut millorar els traçats per fer-los més divertits per a tots els seus participants. Una característica que s'accentuarà amb l'arribada d'una nova i espectacular prova a Cambrils (Tarragona).

Després d'anys disputant-se com a campionat de caràcter nacional, el 2019 la Marathon Cup BTT va fer el salt internacional i dues de les seves proves van ser inscrites al calendari UCI, dins de les UCI Marathon Series, el segell de referència dins d'aquest estil de proves. Amb això, van haver més avantatges pels corredors. Des del repartiment de punts pels rànquings mundials a la garantia d'organització que ofereix una prova UCI, sense oblidar l'arribada dels premis en metàl·lic en aquestes proves puntuables.

Cadascuna de les 5 proves que formen el campionat compta amb dues opcions de recorregut diferents. Una, entorn de 65 quilòmetres, pels que volen passar més temps sobre el selló, i una altra de 35 quilòmetres, ideal per endinsar-se al món de les proves de mountain bike de forma gradual. En el recorregut curt es permetrà la participació de bikers de categoria júnior.

A més, es plantegen dues categories diferents en cadascun dels recorreguts. La Pro, destinada a la competició pura i dura, i la Open, pels que prefereixen oblidar-se de la pressió del cronòmetre. La categoria Open permet la participació amb llicència cicloturista o llicència d'un dia. En total, 4 opcions de participació diferents perquè tots poden tenir el seu espai dins de la Marathon Cup.

Fotografias por:
Statistics: Position
4644
Statistics: Rank
21441

Adicionar novo comentário

Esta questão é para testar se você é um visitante humano ou não a fim de prevenir submissões automáticas de spam.

Segurança
453726198Clique/toque nesta sequência: 9847

Google street view

Onde você pode dormir perto Marathon Cup BTT ?

Booking.com
482.019 visitas no total, 9.174 Pontos de interesse, 404 Destinos, 5 visitas hoje.