Rocambolesc

Sóc addicte als gelats des de ben petit, recordo que molt a prop del restaurant dels pares hi havia una magatzem de gelats i a l’acabar l’estiu, em regalaven l’excedent de gelats.

Un gelat per a mi era i és felicitat.

Des de sempre vaig voler tenir una gelateria, però va ser després d’aprendre la tècnica que hi ha al darrere d’un bon gelat artesanal que em vaig veure capaç de fer-ho. Un temps després i gracies a la complicitat i generositat dels meus germans que van creure en aquest somni que m’apassionava, va ser quan vam obrir Rocambolesc. Una finestra al món dolç del celler on transformem els postres en gelats. En aquest projecte m’acompanya l’Ale, la meva dona i qui ara capitaneja aquest somni que ens apassiona. Aquesta és una gelateria especial, no només som gelaters o pastissers, també incorporem en el procés creatiu a professionals molt diversos, dissenyadors gràfics, científics, un equip transversal que té com a objectiu evolucionar, aprendre dels errors, créixer amb la experiència d’atenció al client i fer d’aquest món un lloc més dolç.

コメントを追加

この質問はあなたが人間の訪問者であるかどうかをテストし、自動化されたスパム送信を防ぐためのものです。

セキュリティー
743218659このシーケンスをクリックまたはタップします: 6771

Google street view

どこの近くで寝れますか Rocambolesc ?

Booking.com
487.379 総訪問数, 9.187 興味がある点, 404 保存先, 5 今日の訪問.